De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Acrylverfmarker

Paint Markers / verfmarker, acrylmarker, je vindt onze uitgebreide collectie hier

Verfstiften, acrylmarkers, paintmarkers, acrylinktstiften, hoe je ze ook noemt, het zijn veelzijdige dekkende stiften voor bijna elke ondergrond! Acryl markers zijn stiften met een verdunde soort acrylverf. Dus opgedroogd zijn verf stiften vrijwel watervast.

Uni Ball Posca marker

Een Posca Verfmarker  heeft dunne, goed doorlopende inkt. Hierdoor blijven Posca's het goed doen wanneer je ze een paar weken niet gebruikt. En je gebruikt ze op heel veel verschillende ondergronden.

Molotow Acrylmarker

Molotow heeft wat dikkere, meer dekkende inkt. Hierdoor kan de inkt na een tijdje indrogen. Maar Molotow heeft een prachtige schakering aan kleuren.

Plus Color Acrylverfmarker

Wil je graag een marker die goed aansluit bij jouw Plus Color acrylverf. Geen probleem, PLUS color heeft speciaal acrylverfmarker hiervoor ontwikkeld. Een prachtige stift waar je gelijk een reservepuntje bij krijg. Bewaar ze wel altijd liggend. En voor een schitterende prijs.


Gebruik het schitterende acrylverfpapier van Strathmore of het Mixed Media Papier, of werk lekker op canvas(board)
Zoek je een stift die naast watervast ook krasvast is en ook geschikt is voor gladde ondergronden zoals metaal of plastic? Dan heb je een keiharde Lakmarker van Edding nodig. Deze stiften op terpentinebasis zijn zonder twijfel de meest permanente stiften op de markt. Wil je juist je ontwerpen makkelijk kunnen uitwissen? Bijvoorbeeld op een krijtbord of raam? Kijk dan eens bij de Makkelijk uitwisbare chalkmarkers!