De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Faber Castell Albrecht Durer

De lijn met Faber Castell Albrecht Dürer aquarelpotloden bevat maar liefst 120 kleuren. Allemaal even prachtig van pigment en kleur. De losse faber castell aquarelpotloden vind je in het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Het moeilijkste zal zijn om een keuze te maken tussen die prachtige kleuren van Faber Castell aquarelpotloden.

Faber Castel Albrecht Durer aquarelpotloden

Faber Castell Albrecht Dürer potloden heeft een groot assortiment aan kleuren. Maar liefst 120 stuks. Albrecht Dürer - kleurpotlood en aquarelverf in één. De Albrecht Dürer aquarelpotloden van FABER-CASTELL brengen de voordelen van beide materialen bij elkaar. Voor in de studio, onderweg of thuis, voor snelle ontwerpen, schetsen of de laatste fijne details. De aquarelpotloden voor kunstenaars zijn praktisch en veelzijdig. De 120 kleuren zijn onbegrensd met elkaar te mengen tot nieuwe kleurimpressies, met een duidelijke afgrenzing of in vloeiende overgangen.
Duurzaam in gebruik vanwege de hoge pigmentconcentratie. De kleuren zijn van hoogste lichtechtheid en hebben een prachtige glans. De hoogwaardigste materialen en de ervaring van meer dan 250 jaar garanderen dat de FABER-CASTELL Albrecht Dürer aquarelpotloden aan de allerhoogste eisen voldoen.

Faber Castell aquarelpotloden kopen
Als je gek bent op tekenen en kleuren dan wil je graag Faber Castell aquarelpotloden kopen. En het is helemaal prettig als je de kleurpotloden ook mag testen. In onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer kun je dit. Je kiest de kleuren van Faber Castell waar je voorkeur naar uit gaat en voordat je Faber Castell Albrecht Dürer kopen gaat kun je op kwalitatief kleurpapier de kleuren testen. Daarom is de Foamtastische Huiskamer een perfect adres voor Faber Castell Albrecht Dürer aquarelpotloden kopen.

Faber Castell Kleurpotloden online kopen

Kies je liever voor het gemak van je thuissituatie en wil je Faber Castel Albrecht Dürer kopen. Ook dan is De Foamtastische Huiskamer jouw adres. Want door onze actuele voorraad en snelle levering kun je Faber Castell aquarelpotloden online kopen en snel in huis hebben. Wij zullen jouw Faber Castell aquarelpotloden natuurlijk zorgvuldig verpakken. En met een NL birevenbuspakje is Faber Castell aquarelpotloden online kopen snel, makkelijk en betaalbaar.

Losse aquarelpotloden Faber Castell

Van zowel de stets met Faber Castell aquarelpotloden als de losse Albrecht Dürer potloden hebben wij een actuele voorraad. Hieronder een overzicht van alle losse kleuren.