De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Krijtstift

In de uitgebreide collectie hobbymaterialen van De Foamtastische Huiskamer in Goirle vind je natuurlijk ook een grote hoeveelheid Chalk Markers of krijtstiften. Dit zijn verfstiften met (een soort) kalk, die op verschillende ondergronden kunnen worden aangebracht. De chalkmarkers zijn voorzien van een kogel, door te schudden wordt de verf in de verfstift vloeibaar. Als je de punt van de krijtstift indrukt loopt de punt vol en kan je gemakkelijk lijnen trekken.

Chalk markers kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Een chalk marker is perfect om mee op ramen en schoolborden te schrijven of tekenen. Het mooie van de marker is dat hij niet stoft zoals een krijtje dat doet en en goed hecht aan de ondergrond. Je kunt een chalkmarker makkelijk verwijderen met water en een spons. Een regenbui zal de verf echter niet zomaar van het raam spoelen. Krijtstifen hebben wij altijd op voorraad bij ons in de winkel en in de webwinkel. Ze worden ook wel een Chalkmarker, Chalk marker, Marqeuers Craie genoemd.

Verfstiften online bestellen

Online verfstiften kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Goede kwaliteit voor een goede prijs vind je bij ons zowel online als in de winkel in Goirle. De volgende merken zitten in ons assortiment:
  • Edding
  • Posca
  • Securit

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Bel of mail ons. De ladies van De Foamtastische Huiskamer staan voor je klaar.