Paverpol

Ontdek Paverpol. Ontdek de artiest in jezelf. Paverpol is een textielverharder en biedt je eindeloos veel mogelijkheden om creatief te zijn.

Paverpol is een textielverharder

Paverpol biedt je eindeloos veel mogelijkheden om je creativiteit vorm te geven. Het basisproduct Paverpol is een textielverharder. Hiermee kun je beelden maken, voor binnen of buiten en ook abstracte objecten, muurversieringen, vazen en schalen, dieren, sieraden en maskers. Paverpol hecht op alle natuurlijke materialen. Je kunt van alles gebruiken, zoals wol, katoen, hout, leer, papier, zijde, zelf hardende klei, piepschuim, droogbloemen, hout, gips en aardewerk. Het maakt deze materialen door en door hard.

Werken met Paverpol

Werken met textielverharder Paverpol is makkelijk. Dompel een stuk textiel in de Paverpol. Drapeer of wikkel dit vervolgens om een stevig geraamte of draadfiguur en laat het drogen. Paverpol droogt snel. Eventueel kun je een föhn gebruiken om het drogen te versnellen. Na uitharding heb je een prachtige decoratie of beeld. Dit is geschikt voor binnen én buiten. Natuurlijk kun je ook werken met een paneel of canvasdoek. Aan jou de keuze!

Eigenschappen Paverpol

Paverpol wordt zonder toevoegingen keihard.  We adviseren om buitenobjecten eerst door en door binnen te laten uitharden. Daarna kun je ze schilderen en buiten plaatsen. De materialen die je met Paverpol verhardt, kun je het hele jaar door in je tuin plaatsen, ongeacht de neerslag of de temperatuur. Wel adviseren we twee lagen vernis aan te brengen. Zo voorkom je dat je kunstwerk, bij hoge luchtvochtigheid, wit uitslaat. Overigens, let op, Paverpol in vloeibare vorm mag absoluut niet bevriezen. Paverpol was je gemakkelijk met warm water van je handen en je gereedschappen. In Paverpol gedrenkte, natuurlijke materialen zijn brandvertragend.

Paverpol kopen bij De Foamtstische Huiskamer

Zoek je een goed en betrouwbaar adres voor Paverpol kopen. De Foamtastische Huiskamer heeft Paverpol in het assortiment. Snelle levering door actuele voorraden. Dus voor paverpol kopen online ben je bbij ons op de juiste plek. Kom je liever naar de winkel voor Paverpol kopen dan kun je natuurlijk bij ons terecht in de hobbywinkel in Goirle. Vanuit heel Brabant, Nederland en Belgie zijn wij goed bereikbaar. Ons shopteam helpt je graag met hun tips en adviezen.