BAM mini stencils

Bams mini stencils zijn breed inzetbaar

Bams mini Stencils zijn een van de meest populaire lijnen van airbrush- en schminksjablonen die worden gebruikt door kunstenaars over de hele wereld. Maar Bams mini stencils zijn veel breder inzetbaar dan alleen voor de schmink en body paint. Deze professionele Bams mini stencils kun je ook eenvoudig gebruiken bij bijvoorbeeld mixed media projecten of in je journal. Wat jouw fantasie maar toelaat. Dus experimenteer en creëer naar hartenlust.

Bams stencils voor iedereen

Met Bams stencils heb je razendsnel een prachtig resultaat. Bams stencils zijn unieke stencils om het lichaam mee te versieren. Bams stencils zijn veelzijdig en je kunt ze dan ook op verschillende ondergronden gebruiken zoals een arm of lichaam dus op de huid bij het schminken maar ook op canvas of op een art journal pagina. Je kunt de Bams stencils ook met vele materialen gebruiken zoals Superstar Schmink, acrylverf, Inka Gols en zelfs structuurpasta. Experimenteer met de mogelijkheden die Bams stencils te bieden hebben. Onmisbaar dus op ieders hobbyplank.

Bams sjablonen koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil jij de creativiteit ook van je schmink of bodypaint project af laten spatten? Je maakt schitterende creaties met Bams sjablonen. Je koopt Bams sjablonen bij De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer is blij de collectie Bams sjablonen in haar assortiment te hebben. Wil je de mooiste Bams sjablonen kopen, kijk dan zeker naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende producten voor je klaarstaan. Ook Bams sjablonen behoren bij deze 15000 artikelen. Ook bij ons shopteam zijn onder andere de Bams sjablonen favoriet. Wij proberen altijd zoveel mogelijk productinformatie te geven. Mocht je toch nog vragen hebben neem dat contact met ons op. Het shopteam helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit de mooie collectie Bams sjablonen of uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt dan zo snel mogelijk verzonden.