Mixed Media Papier

Mixed media papier voor mixed media of mixed media art

De Foamtastische Huiskamer heeft diverse soorten mixed media papier die gebruikt kunnen worden voor mixed media en mixed media art. Bij mixed media art worden meerdere media samen gebruikt.

Bij mixed media of mixed media art heb je mixed media papier nodig. Mixed Media papier is geschikt voor verschillende technieken zoals tekenen , schilderen, collage etc. Mixed media papier kan je perfect gebruiken met acrylverf, acrylinkt, pastelkrijt, posca stiften, aquarelverf, en is ook te gebruiken met allerlei mediums.

Mixed media papier geschikt voor allerlei materialen en technieken

De Foamtastische Huiskamer heeft niet alleen papier dat geschikt is voor mixed media maar ook papier dat speciaal geschikt is voor een bepaald medium zoals papier voor acrylverf of papier voor olieverf of aquarelpapier .
Zo  levert de Foamtastische Huiskamer papier van het merk Strathmore. Strathmore. Strathmore Artist Papier is speciaal gemaakt voor verschillende technieken, zoals Mixed Media, Acrylverf, Olieverf maar bijvoorbeeld ook voor markers. Deze specificaties van het papier sluiten aan bij de wensen voor schetsen, tekenen, schilderen mixed media etc. Zowel voor beginners als voor gevorderden.  

De merknaam Strathmore is al vanaf 1899 op de markt en staat bekend als één van de meest kwalitatieve merken papier, gebruikt door vele toonaangevende artiesten over de hele wereld. Strathmore geniet al meer dan een eeuw een voortreffelijke reputatie als leverancier van kunstdrukpapier. Tot op de dag van vandaag blijven we kunstenaars van alle niveaus de ideale ondergrond ideaal oppervlak aanbieden om mooie kunstwerken te maken. Denk aan artiesten als Norman Rockwell, Andrew Wyeth en Susan Lyon die graag werken met de producten van Strathmore.

Daarnaast heeft de Foamtastische Huiskamer Art Creation Mixed media papierblokken. Talens Art Creations biedt een groot assortiment papierblokken, die perfect aansluiten bij de verschillende technieken die Talens Art Creation biedt. Of je nu werkt met olieverf, acrylverf, aquarel, pastel of dat je schetst, tekent of verschillende technieken mixt, Talens Art Creation heeft het perfecte papier.

Mixed media papier Koop je bij De Foamtastische Huiskamer

De Foamtastische Huiskamer heeft het allemaal in het assortiment, zowel in de winkel in Goirle als in de webshop.
Bekijk het uitgebreide assortiment maar eens.
Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw papier voor mixed media, papier voor acrylverf of bijvoorbeeld papier voor waterverf. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit ons assortiment met 15.000 artikelen.

Je bestelling altijd met de grootste zorg en zo snel mogelijk verzonden.