Grijsbord en zwaar karton

Grijsbord karton of grijsboard is vaak heel handig in de basis van een knutselwerk of presentatie. Het is een stevig karton of zelfs zwaar karton en het wordt zowel grijsbord karton, grijsboard, grijsboard karton of zwaar karton genoemd. Allemaal dezelfde namen voor hetzelfde materiaal.

Met grijsbord karton of grijsboard heb je een stevige basis voor je knutselwerk of presentatie

Van het zwaar karton grijsbord karton, grijsboard of grijsboard karton kun je een stevige basis maken in allerlei vormen door het grijsbord karton of grijsboard karton te snijden in de benodigde vormen en deze te verlijmen. Je kunt het dan beplakken met allerlei materialen zoals stof, papier en decoraties of schilderen.

Maak eens een boekje. Gebruik de karton in 2mm of 3 mm voor de omslag. Bekleed het met designpapier of bewerk het met verf. Maak een binding van bijvoorbeeld Foaux Leather of leerpapier en je hebt een prachtige omslag.
Ook is het karton ideaal voor het maken van surprises. . Stevig, makkelijk te verwerken en betaalbaar. Maak wel gebruik van een goede hobbylijm, zoals de Tacky GLue van Aleene.


De Foamtastische Huiskamer heeft allerlei soorten grijsbord karton, grijsboard, grijsboard karton of zwaar karton in haar assortiment

De Foamtastische Huiskamer heeft diverse soorten karton in verschillende diktes en afmetingen. Kijk maar eens naar het uitgebreide assortiment in de winkel in Goirle of in de webshop.

Ook Kraftboard hoort er  bij. Bij kraftboard is het karton al bekleed.  Het grijsbord  is dan al bekleed met een kraft laagje. Je  kunt het dan direct als kaft gebruiken. De Foamtastische Huiskamer heeft ook dit zwaar karton in verschillende diktes.
Ook pelkarton behoort tot het assortiment. Pelkarton is grijsboard met een witte laag. Dit is net zo stevig als grijsbord maar heeft een witte afwerking.


Voor vragen over grijsbord karton kun je altijd terecht bij het shopteam

Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw grijsbord karton, grijsboard, grijsboard karton of zwaar karton.  Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinformatie te geven. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het grote assortiment .
Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.