Handletteroefenblok

Ontwerp je eigen tekst met handletteren

Handletteren is het tekenen van letters. Met handletteren ontwerp en maak  je mooie letters en in allerlei stijlen en vormen. Je kunt  er handgeschreven brieven mee schrijven of mooie quotes op papier of allerlei andere materialen. Je kunt tekeningen en teksten combineren. Je eigen lettertype (handletter) bedenken, tekenen, oefenen, krabbelen, doodlen, experimenteren met vormen en decoraties, je favoriete quotes maken in mooi getekende letters. Erg leuk om te doen.

Maak je eigen alfabet met handletteren

Leuk om te beginnen met het handletteren van het alfabet. Ben je een beginner? Om te beginnen met handletteren heb je maar een paar materialen nodig zoals een potlood en gum of een pen en papier. Je zult snel de smaak te pakken krijgen en wellicht kiezen voor bijvoorbeeld allerlei fineliners, wit potlood, kleurpotloden, stiften, inkt, krijt, chalkstift.
Je kunt  handletteren niet alleen variëren met vele soorten tekenmaterialen maar ook door eens een andere achtergrond te gebruiken dan wit papier.  Probeer eens zwart karton of een craft achtergrond. Geef jouw handletter een eigen touch en gebruik je geschetste creaties voor kaarten, woondecoratie, posters, T-shirts, tassen of zelfs tattoos!


De Foamtastische Huiskamer heeft handletteroefenblokken om het handletteren te oefenen

Handletteren vergt misschien enige oefening. Daarom heeft De Foamtastische Huiskamer ook handletteroefenblokken in het assortiment. Enthousiast geworden? Bestel snel.
Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw handletteroefenblok. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment.

Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.
Teken, oefen, krabbel en doodle de mooiste letters. Bedenk je eigen lettertype, schrijf je favoriete quotes in mooi getekende letters en experimenteer met vormen en decoraties. Oefen niet alleen je traditionele handletters (zwart of kleur op een witte achtergrond), maar doe dat ook eens op een craftachtergrond of ga eens aan de slag met wit potlood, krijtje of chalkstift op het zwarte karton. Gebruik je geschetste creaties voor kaarten, woondecoratie, posters, T-shirts, tassen of zelfs tattoos!