Knipvellen en stansblokken

Knipvellen en stansblokken voor een leuke afbeelding op je kaart

Kaarten maken is een heerlijke hobby. Vele technieken kun je hiervoor gebruiken zoals 3d kaarten maken. Je kaart voorzie je van een leuke afbeelding die je in 3d maakt. De plaatjes vind je op knipvellen en stansblokken. Ze zijn er in oneindig veel variaties. Ook heeft De Foamtastische Huiskamer een uitgebreid aanbod knipvellen en stansblokken van bekende merken.

Voor een leuk en mooi 3d effect te krijgen op je kaarten heb je knipvellen nodig. Op de knipvellen 3d voor kaarten staan afbeeldingen die je kunt uitknippen en in laagjes gaat verlijmen. Dit kun je onder andere doen met foampads of 3d kit.

Bij een stansblok hoeven de afbeeldingen slechts uitgedrukt te worden

Ook een stansblok  heeft afbeeldingen voor 3d kaarten te maken maar deze hoeven niet uitgeknipt. De plaatjes in het stansblok zijn voorgestanst dus ze hoeven alleen maar te worden uitgedrukt. Lekker makkelijk. Elk 3D stansblok bevat 12 vellen in het A4 formaat. Elk vel bevat alle plaatjes die u nodig heeft om een kaart te maken met een mooie 3d afbeelding. Kortom, met 1 stansblok maakt u 12 kaarten. Op elk vel is een voorbeeldkaart afgedrukt. Lekker makkelijk voor als u beginnend bent of even zonder inspiratie zit.

Steeds weer nieuwe afbeeldingen in allerlei thema’s bij De Foamtastische Huiskamer

Ben je een echte 3d kaartenmaker dan ben je altijd op zoek naar nieuwe plaatjes. Misschien heb je  een speciaal thema waarvoor je iets wilt maken. Voor elk  thema zijn wel  knipvellen 3d. Altijd leuk om in de winkel te snuffelen naar de mooiste afbeeldingen. Bij De Foamtastische Huiskamer vind je ze gegroepeerd per thema. Natuurlijk kun je ze ook online bestellen in de webshop. Kijk maar eens naar het assortiment. Je kunt er gemakkelijk zoeken, op merk en op thema. Kijk ook even bij de lijmen en het linnenkarton. Heb je advies nodig bij je keuze dan kun je altijd contact opnemen met het shopteam van De Foamtastische Huiskamer. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het assortiment.

Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.