Linnenkarton | Kaartkarton

Linnenkarton is kaartkarton met een linnenstructuur

Voor veel hobbyprojecten heb je kaartkarton nodig. Een populair kaartkarton is linnenkarton. Linnenkarton is gemaakt van de dunne vezels van de stengel van een vlasplant. Na een verwerkingsproces is het eindresultaat een sterk, waterbestendig papier met een duidelijke geweven uiterlijk. Linnenkarton is veelal iets dikker ongeveer 220 grams en zuurvrij. Linnenkarton is een prachtig kwalitatief karton dat niet scheurt en fijn is in het verwerken. Het karton heeft een structuur van linnen en is door en door gekleurd. Daardoor krijg je geen witte randen bij het rillen en embossen van het karton.

Linnenkarton en kaartkarton koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Bij de Foamtastische Huiskamer kun je zowel in de winkel in Goirle als in de webshop kaartkarton kopen. Het is in verschillende maten verkrijgbaar. Afmetingen voor vierkante kaartvormen maar ook A4 en A5 en scrapvellen. Bij de Foamtastische Huiskamer kun je ook vele kleuren kaartkarton kopen.
Kijk maar eens naar de grote collectie kaartkarton en linnenkarton die De Foamtastische Huiskamer in de webshop heeft.


Linnenkarton is het kaartenkarton in verschillende maten en kleuren

In onze hobbywinkel in Goirle, De Foamtastische Huiskamer hebben we een grote collectie met kaartenkarton en linnenkarton.
Dit een een prachtig kwalitatief karton dat niet scheurt en fijn is in het verwerken. Het karton heeft een structuur van linnen en is door en door gekleurd. Daardoor krijg je geen witte randen bij het rillen en embossen van het karton. Het linnenkarton is er in heel veel verschillende kleuren. Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste kleurkeuze van jouw kaartenkarton

Linnenkarton is bij De Foamtasitsche Huiskamer verkrijgbaar in de volgende afmetingen

  • 13,5 cm x 27 cm, te gebruiken voor het maken van vierkante kaartvormen
  • A5 Kaart karton linnenkarton
  • A4 formaat linnenkarton
  • Scrapvellen in 30,5 bij 30.5 cm met linnenstructuur. Linnenkarton.

Zo is er altijd een maat karton om kaarten te maken.

Linnenkarton goedkoop en snel bij je in huis

Bij de Foamtastiche huiskamer is het linnenkarton verpakt per 10 vel. Daardoor kiunnen we een scherpe prijs hanteren. Dus wil je linnnekarton goedkoop aanschaffen dan is De Foamtastische Huiskamer een goed adres. Je kunt het zelf online reserveren ien in onze hobbywinkel ophalen. Dat bespaart je de verzendkosten . In Goirle en Riel bezorgen we gratis en in de regio Tilburg voor maar 2 euro. Dus linnenkarton goedkoop en snel bij je in huis daarvoor moet je bij De Foamtastische Huiskamer zijn.

Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste kleurkeuze van jouw kaartkarton. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit ons assortiment met 15.000 artikelen.

Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden