Metallic papier en Parelmoer papier

Een mooie glans en chique uitstraling met metallic papier en parelmoer papier

Papier is in vele kleuren, verkrijgbaar. De Foamtastische Huiskamer heeft naast allerlei kleuren en dessins ook papier in metallic en parelmoer. Metallic papier en parelmoer papier hebben met hun mooie glans een chique uitstraling.  Parelmoer papier en parelmoer karton zijn uitermate geschikt voor het maken van uitnodigingskaarten voor huwelijk, jubileum of geboorte. Ook wordt het vaak gebruikt als bedankkaart bij een overlijden.

Afhankelijk van de dikte van het papier en de soort printer zijn het metallic papier en parelmoer papier ook geschikt om met de printer te bedrukken.

Metallic papier en parelmoer papier geven je kaart of ander werkstuk sowieso iets extra’s.

Metallic papier en parelmoer papier koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste kleurkeuze van jouw metallic papier of parelmoer papier. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit ons assortiment met 15.000 artikelen.

De Foamtastische Huiskamer heeft van het metallic papier en parelmoer papier een actuele voorraad. Daardoor wordt jouw online bestelling van parelmoer papier en karton snel verstuurd.
Heb je vragen welke kleur of soort je moet kiezen van dit mooie metallic papier en karton. Neem dan zeker even contact op met ons deskundige shopteam, zij zullen je proberen te helpen.


Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.