Schetspapier | Newspaper & Overtrekpapier

Bij De Foamtastische Huiskamer vind je vele soorten papier. Voor verschillende doeleinden. Schetspapier is bedoeld om mee te experimenteren, te oefenen of om snelle studies te maken. Schetspapier is over het algemeen goedkoper dan tekenpapier.
Zo zitten in een schetsblok meestal meer bladzijden en deze neem je makkelijk mee in je tas. We hebben schetspapier op rol, losse vellen, in een blok of boekje.  

Schetspapier, schetsblokken en dummy's

In ons assortiment hebben we zowel schetsblokken schetspapier op rol als schetsboeken, ook wel dummy's genaamd. Dit papier heeft een dikte variërend van 49 tot 190 gram / m².
De blokken schetspapier hebben losse vellen, op een rol schetspapier (calqueerpapier) kun je veel schetsen zonder iedere keer een nieuw vel te moeten pakken. En wil je graag onderweg schetsen en die bewaren dan zijn onze schetsboeken, dummy's een handig product.

Schetspapier, courantpapier online kopen?

Bij de blokken met los schetspapier heb je 2 varianten, Courantdruk en romandruk.  
Courantdruk: houthoudend onbedrukt krantenpapier wat is bedoelt voor schetsen en studies. Courantdruk is een papier soort geschikt voor potlood, houtskool, krijt en pastel.
Romandruk is iets opgeruwd, off white, schetspapier. Romandruk is een papiersoort dat geschikt is voor potlood, houtskool, pastel en krijt.
Natuurlijk vind je de blokken met courantpapier bij de Foamtastische huiskamer in de hobbywinkel. Maar ook als je liever online schetspapier wil kopen dan ben je hier op de juiste plek. Bij de Foamtastische Huiskamer koop je jouw schetspapier online vanuit je luie stoel De actuele voorraad en tevens snelle levering zorgen ervoor dat het online kopen van schetspapier, schetsblokken en dummy's ideaal is.