Acryl marker

Schilderen wordt heel gemakkelijk met acrylmarkers

Tekenen is een ontzettend leuke en veelzijdige creatieve bezigheid. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote variatie aan tekenmateriaal. Acrylmarkers zijn veelzijdige dekkende stiften voor bijna elke ondergrond. Met acrylmarkers kun je schilderen zonder penseel, water en andere benodigdheden. Acrylmarkers maken schilderen voor iedereen mogelijk en het kan dus overal. Door het gebruiksgemak kunnen acrylmarkers bij bijna alle projecten worden ingezet. De Foamtastische Huiskamer heeft een ruim assortiment aan acrylmarkers met diverse merken van hoge kwaliteit.

Verfstiften hebben veel mogelijkheden

Ben je op zoek naar verfstiften dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres.  Wij hebben namelijk de beste merken in ons assortiment zoals Edding, Schneider en Posca. Verfstiften zijn stiften met verdunde acrylverf. Opgedroogd is de verf vrijwel watervast. Verfstiften zijn er in verschillende diktes. Uiteraard zijn verfstiften ook in diverse kleuren verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Hoe ver reikt jouw creativiteit? Kijk dus eerst wat je wilt gaan doen en dan kies je je verfstiften.

Paint markers kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil je paint markers kopen? Ga dan naar De Foamtastische Huiskamer. Zowel in de webshop als in de winkel in Goirle kun je paint markers kopen. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we erg creatief. Onze passie willen we graag met jou delen. Geef ook jouw creativiteit een powerboost en kom eens snuffelen in wat wij te bieden hebben.  De hobbywinkel in Goirle geeft ideeën, geeft adviezen, heeft producten van goede kwaliteit en beantwoordt al je vragen over paint markers of andere hobbymaterialen. We zorgen vervolgens dat je bestelling snel wordt geleverd.