Acryl marker

Ben je op zoek naar verfstiften, acrylmarkers, paintmarkers, acrylinktstiften? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres.  

Acrylverf marker online kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Acrylverfmarkers zijn veelzijdige dekkende stiften voor bijna elke ondergrond. Acryl markers zijn stiften met een verdunde soort acrylverf. Dus opgedroogd zijn verf stiften vrijwel watervast. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we een uitgebreide collectie van de merken Molowtow, Plus, Posca.  Heb je vragen over het kopen van een acryl marker? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder.

Paintmarker online bestellen

Paintmarkers kun je gebruiken op heel veel verschillende ondergronden. De paintmarkers hebben verschillende diktes en verschillende kleuren. Afhankelijk van jouw project bepaal je welke soort je nodig hebt. Kom je er niet uit? Bel of mail ons en we helpen je graag. De Foamtastische Huiskamer is jou marker winkel voor Midden Brabant en de regio Tilburg

Gebruik het schitterende acrylverfpapier van Strathmore of het Mixed Media Papier, of werk lekker op canvas(board). Zoek je een stift die naast watervast ook krasvast is en ook geschikt is voor gladde ondergronden zoals metaal of plastic? Dan heb je een keiharde Lakmarker van Edding nodig. Deze stiften op terpentinebasis zijn zonder twijfel de meest permanente stiften op de markt. Wil je juist je ontwerpen makkelijk kunnen uitwissen? Bijvoorbeeld op een krijtbord of raam? Kijk dan eens bij de Makkelijk uitwisbare chalkmarkers!