De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Posca PC-7M Zwart

Marker met brede conische punt | Zwart

Posca PC-7M Zwart
Posca PC-7M Zwart
6.45 per stuk *Prijzen zijn inclusief btw
MerkUniball | Posca
ArtikelcodePC7M N
Barcode4902778228395
De Posca PC-7M Zwartheeft een praktische conische punt van 4,5 mm – 5,5 mm. De pigment-houdende inkt van de Posca PC-7M Zwart is op water basis en is reukloos in gebruik. Toepasbaar op papier, plastic, glas, textiel, hout, steen, porcelijn enzovoorts.

Perfect om unieke ontwerpen mee te maken, voor zowel binnenshuis als buitenshuis.
Deze acryl marker van Posca is ook super om te gebruiken in je journal, het maken van accenten op je mixed media project en om stenen te decoreren.

De inkt in de Posca PC-7M Zwart is op water basis en is reukloos in gebruik. Toepasbaar op papier, plastic, glas, textiel, hout, steen, porcelijn enzovoorts. Perfect om unieke ontwerpen mee te maken, voor zowel binnenshuis als buitenshuis.
De is één van de mooie kleuren in de serie van de Posca 7M. In totaal zijn er 15 verschillende kleuren.

Soms is het nodig de posca te fixeren. Vraag ons shopteam evt. om advies.
4
Fixeren op papier, karton, plastic, metaal en hout doe je door vernis op waterbasis toe te passen. Voor papier, karton en plastic volstaat één laag. Voor metaal en hout gebruik je 2 tot 3 lagen.

Fixeren op aardewerk en keramiek doe je door het voorwerp 45 minuten op 220 graden celsius in de oven te plaatsen. Daarna gebruik je voor het aardewerk een vernis op waterbasis. Voor keramiek kun je ook alléén vernis gebruiken. Fixeren op glas en porselein doe je door het voorwerp 45 minuten op 160 graden celsius in de oven te plaatsen. Daarna gebruik je een vernis op waterbasis.

Fixeren op textiel doe je door eerst de stof te wassen. Daarna breng je de Posca stiften aan en ten slotte strijk je het voorwerp binnenstebuiten zonder stoom.