Faber Castell Albrecht Durer set

Aquarelleren met de fantastische Fabel Castell aquarelpotloden

Bij het aquarelleren wordt traditioneel gebruikgemaakt van pigment, veel water en een penseel. Het vergt even wat oefening voor de beginnende aquarellist om deze techniek onder de knie te krijgen. Vooral omdat je bij het aquarelleren veel met water werkt, is dit lastig en lopen kleuren soms onbedoeld door elkaar. Wil je toch een aquarel maken? Maak het jezelf dan iets gemakkelijker. Gebruik de Faber Castell aquarelpotloden. Hiermee teken je gemakkelijk je ontwerp en gebruik je vervolgens gecontroleerd water om het aquareleffect aan te brengen. Het is nog steeds een aquarel, want aquarelpotloden zijn ook voorzien van dezelfde pigment, enkel de techniek wijkt af van aquarelleren met een penseel.

Start met een fantastische Faber Castell set aquarelpotloden met 120 stuks

Wil jij ook eens proberen te aquarelleren met aquarelpotloden of doet je dit al regelmatig? Er kan soms net zoals de tubes en napjes aquarelverf, ook kwaliteitsverschil zitten tussen de verschillende soorten aquarelpotloden. Met de aquarelpotloden van het gerenommeerde merk Faber Castell, weet je zeker dat je aquarelpotloden aanschaft met hoogwaardige pigment en krachtige kleuren. Bij De Foamtastische Huiskamer bestel je gemakkelijk diverse sets van Faber Castell. Wil je goed starten met alle kleuren uit het assortiment van Faber Castell? Kies dan de set Faber Castell aquarelpotloden met 120 stuks. Alle kleuren zijn vertegenwoordigd en je kunt naar hartenlust kleuren mengen. Bovendien is deze set ook een prachtige cadeau.

Bestel je aquarelpotloden van Faber Castell bij De Foamtastische Huiskamer

Je hoeft natuurlijk geen set te kopen, je kunt bij De Foamtastische Huiskamer ook Faber Castell aquarelpotloden per stuk bestellen. Dit is handig als je je kunstwerken beperkt tot enkele kleuren en niet veel kleuren nodig hebt. Aquarelpotloden van Faber Castell kun je direct aankopen in onze winkel, maar woon je verder weg of je hebt geen tijd om langs te komen? Online bestellen in onze moderne webshop is nog gemakkelijker. Wij verzenden je aquarelpotloden snel en als het een cadeautje is, kun je gebruikmaken van onze gratis inpakservice.