Tombow Fudenosuke

De ideale brushpen fudenosuke van tombow voor beginnende en gevorderde handletteraar.

Tombow Fudenosuke brushpen

De Fudenosuke brush pen heeft een fijne, elastische penseelpunt en is speciaal geschikt voor kalligrafie, schetsen, handlettering, doodling en nog veel meer. De lijndikte varieert van dun naar dik afhankelijk van hoeveel druk je uitoefent op de punt. De harde punt is ideaal om kleine letters mee te schrijven of gedetailleerd mee te werken. De inkt is op waterbasis en geurloos. Na droging is de inkt watervast en dus goed te gebruiken in combinatie met aquarelverf en Ecoline brush pennen.

Tombow Fudenosuke Hard

In de serie van de Tombow Fudenosuke is een Fudenosuke soft en een Fudenosuke Hard. Van de Fudenosuke hard zijn verschillende kleuren. De punt is stugger dan de Tombow Fudenosuke soft . De inkt is na droging watervast. Van de Fudenosuke Hard is een set met 10 verschillende kleuren en nog een set met neon kleuren.

Tombow Fudenosuke kopen

In de winkel van de Foamtastische Huiskamer kun je de Fudenosuke Hard en Fudenosuke soft zelf proberen. Dat is heel fijn als om daarna de juiste Tombow Fudenosuke kopen. En soms wil je graag vanuit je luie stoel kiezen, bestellen en je Tombow Fudenosuke kopen. De webshop van de Foamtastische Huiskamer heeft actuele voorraden dus snelle levering is standaard. De Tombow Fudenosuke online kopen doe je bij de Foamtastische Huiskamer.

Fudenosuke Neon

Naast de 10 basiskleuren van de Tombow Fudenosuke zijn er ook neonkleuren. De Fudenosuke Neon hebben dezelfde eigenschappen als andere kleuren. De inkt is na droging watervast. De neonkleuren geven aan je handletterproject net een extra touch. De Tombow Fundenosuke Neon zijn een mooie aanvulling op je brushpennen. De Foamtastische Huiskamer heeft deze Fudenosuke Neon zowel los als in een set.

Tombow Fudenosuke - brushpen

Deze brushpen heeft een elastische punt die het mogelijk maakt om makkelijk te variëren in lijndiktes. Een handige pen voor de beginde en gevorderde handletteraar, tekenaar illustrator etc.
De stevige punt is prima voor kleine teksten. De inkt is water-based pigment inkt. En is verkrijgbaar in 9 colors.