Pen & Potlood

Ben je op zoek naar potloden, kleurpotloden, pennen, krijt of stiften? Kijk dan bij onze online collectie van De Foamtastische Huiskamer in Goirle. Wij hebben verschillende merken, kleuren en prijscategoriën. Zowel materiaal voor de jongste creatievelingen, als ook materiaal van Kunstenaarskwaliteit. Deze zijn allemaal te verkrijgen in onze fysieke winkel in Goirle. Ook voor het online kopen van potloden en krijt ben je bij ons aan het juiste adres. Want tekenen, kleuren en handletteren zijn technieken die je in heel veel hobby`s gebruikt. Of je nu kaarten maakt, scrapt, mixed media artist bent of heerlijk in je eigen omgeving wilt tekenen. Met deze materiaal is kleuren, tekenen en schrijven een feest.

Kleurpotloden en potloden online kopen

Wil je gaan beginnen met tekenen, maar weet je niet zo goed welke materialen je daarvoor nodig hebt? Laat je dan goed adviseren. Dit kan bij de online hobbyzaak van De Foamtastische Huiskamer. Het professionele shopteam staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder.

Tekenmateriaal bestellen bij De Foamtastische Huiskamer

Op het gebied van tekenmaterialen is verschrikkelijk veel te vinden. Dat maakt het soms lastig om te kiezen. Het is zeker niet zo dat het duurste voor jou het fijnste is. In onze fysieke hobbywinkel in Goirle, maar ook in de online hobbyshop hebben we een ruim assortiment in gelpennen, fineliners, brushpennen, kleurpotloden, aquarelpotloden, acrylmakers, krijt. Neem rustig even de tijd om te snuffelen tussen de Pitt stiften, de Magic Pencils, de verschillende kleur- en schetspotloden. Of bekijk ons assortiment in Posca stiften, oliekrijt en pastelkrijt. Heb je vragen neem dan via mail of telefoon contact met ons op. Wij kennen onze producten goed. Er staat een heel team voor je klaar. Ontdek onze creativiteit en onze professie en samen geven we jouw creativiteit een powerboost.

Basismateriaal voor de tekenaar kopen

Natuurlijk verkopen we ook de benodigde  basismaterialen zoals gummen, puntenslijpers, schuurplankjes en etuis. Kijk rustig rond in onze online hobbywinkel. Basismateriaal voor de tekenaar koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Snelle levering door actuele voorraad en deskundig advies.

Handletter materialen koop je online in onze webshop

Handletteren is geweldig om te doen. Het is rustgevend en om er mee te starten heb je niet heel veel nodig. Een goed potlood. Een paar, bij voorkeur watervaste, fineliners. Goed papier en eventueel een brushpen. Maar je kunt dit natuurlijk uitbreiden naar heel veel verschillende handletterpennen. In onze webshop vind je een uitgebreide collectie van deze producten die je online kunt kopen. Maar wil je het liever proberen welke pen je fijn vindt... geen probleem. Kom naar ons fysieke hobby & art winkel in het Brabantse Goirle en je kunt verschillende pennen proberen. Wil je uitleg hoe te starten? Ook die adviezen geven we je graag. En wil je jouw kennis en kunde verder verbeteren dan is een workshop handletteren vast iets voor jouw.