Posca Kleurpotlood

In de hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer boeden wij een uitgebreid assortiment aan kleurpotloden en krijt. De Posca kleurpotloden en Posca Pastel zijn daarbij wel bijzondere producten. Je kunt die nl over alle ondegronden gebruiken. Onderandere over je acrylverf heen.

Posca kleurpotlood voor alle ondergronden en voor vele technieken

De kleurpotloden van Uni Posca zijn geschikt voor schetsen, illustraties, portretten, landschappen, alles wat nauwkeurigheid vraagt. Ook ideaal om het resultaat van kunstwerken vervaardigd met Posca markers, en aquarel of acrylverf te verhogen. Ze kunnen worden gebruikt op vele ondergronden: papier, kalkpapier, hout, metaal, karton, leder, glas, plastiek, doek (licht) en mineralen.

Eigenschappen van de Posca kleurpotloden

- Felle, lumineuze, matte kleuren,
- Bestendige, zachte punt,
- Op basis van natuurlijke pigmenten,
- Goede grip dankzij de gesatineerde houder
- Weinig vervuilend

Posca kleurpotloden online kopen

Soms is het fijn om je hobbymaterialen van uit huis te bestellen. Het lukt je dan niet om naar de winkel te gaan. Maar de service van de lokale winkelier wil je wel graag bij het online kopen van kleurpotloden. Kies dan voor de webshop van De Foamtastische Huiskamer. Het gemak van een webshop met de service van de lokale winkeling. Snelle levering door actuele voorraad.