Krijtstift

In de uitgebreide collectie hobbymaterialen van De Foamtastische Huiskamer in Goirle vind je natuurlijk ook een grote hoeveelheid Chalk Markers of krijtstiften.

Maak een mooie raamtekening met een krijtstift

Een krijtstift is een stift die gevuld is met vloeibaar krijt. Er zijn ook andere benamingen voor krijtstift, zoals raamstift, krijtbordstift of chalk marker. Een krijtstift heeft dezelfde eigenschappen als de bekende krijtjes waarmee je op een schoolbord kunt tekenen en schrijven. Hetzelfde effect heeft een krijtstift ook, maar je kunt op nog meer ondergronden tekenen. Zo wordt een krijtstift vaak gebruikt voor het maken van raamtekeningen. Wil jij je ramen opfleuren met een leuk kunstwerk? Dan kun je met een krijtstift de mooiste creaties maken, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het raam. Heb je een winkel? Dan is krijtstift zeer geschikt om je etalage op te fleuren.

Krijtstift kopen in verschillende soorten en afmetingen

Krijtstiften zijn te koop in alle kleuren die je maar wilt. Maar om een mooie raamtekeningen of een tekening op een tekenbord te maken, moet je een krijtstift kopen met een punt in een bepaalde afmeting. Hiermee kun je dan dikke lijnen of dunne lijnen maken. Grofweg kun je de afmetingen van krijtstift indelen in fijn (tot 1,3 mm.), medium (tot 2,5 mm.) en groot (vanaf 3,0 mm.). Je moet ook letten op de vorm van de punt. Ronde punten worden het meest gebruikt, maar je hebt ook de keuze uit krijtstiften met een beitelpunt. Hiermee kun je leuke effecten maken. Daarnaast is er nog een blokpunt. Dit model is zeer geschikt voor het inkleuren van grote vlakken.

Een krijtstift online kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Wordt raamtekenen of bordtekenen jouw nieuwe hobby? Je kunt dan je krijtstift online kopen bij De Foamtastische Huiskamer. Wij hebben krijtstiften in allerlei kleuren en van verschillende afmetingen in ons assortiment. Koop je krijtstift per stuk of in een setje met verschillende kleuren, zodat je direct de mooiste tekeningen kunt maken. Je kunt online bestellen en je bestelling in onze winkel in Goirle afhalen, maar wij bieden ook een bezorgservice, zodat je de deur niet uit hoeft.