De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Pastelkrijt | Faber Castell

Het pastelkrijt van Faber Castell heeft een prachtige hoge kleurpigmentatie. Ze zijn er in hele en halve lengtes.

Pastelkrijt Faber Castell

De Faber Castell pastelkrijtjes voldoen aan de hoogste eisen;superieure pigmenten, lichtecht, intense kleuren en een soepele kleurafgifte. Tekeningen gemaakt met de polychromos pastelkrijtjes kunnen behandeld worden met paraffine voor fijne kleurovergangen. Door de vierkante vorm is het mogelijk om fijne lijnen te maken of grote vlakken te vullen.

Pastelkrijt Faber Castel Creative studio softpastel

Het pastelkrijt uit de lijn van Faber Castell Creative Studio is een zacht pastelkrijt en excellent vermengbaar. Je kunt het pastelkrijt heerlijk verwerken en zelfs wissen.

Deze etuis met soft pastels Creative Studio bevatten professionele pastelkrijtjes van Faber Castell in mooie kleuren en van fijne kwaliteit. Het zijn prachtige sets met een geweldige kleurencombinatie van krachtige kleuren die aangevuld zijn door zachte tussentinten.

Gezien de zeer zachte kleurafgifte is licht fixeren aan te bevelen.

Pastelkrijt Faber Castell halve lengtes

In de serie Faber CAstell Creative Studiozijn soft pastelkrijtjes verkrijgbaar in kartonnen etuis. Deze etuis hebben pastelkrijt op kleur gesorteerd en in verschillende uitvoeringen. In de mini- etuis bevinden zich pastels met halve lengte.