Schminksjabloon | Face Paint Stencil

Een schmink sjabloon geeft design aan je schminkresultaat

Een schmink sjabloon gebruik je bij het schminken. Je kunt hiermee hele mooie patronen schminken. Je kunt zo bijvoorbeeld in bepaalde thema’s schminken. Een schmink sjabloon geeft echt een hele grote toevoeging aan je schminkresultaat. En het is heel eenvoudig om te doen als je de juiste materialen hebt . Kies voor kwaliteit. Al onze schmink komt van Superstar. Superstar heeft ook stencils. Dit zijn de Bad Ass Bam Stencils. Ze zijn er in vele designs met de super kwaliteit zoals je die van Superstar gewend bent. Het gebruik van een schmink sjabloon is een leuke manier om veel detail toe te voegen aan een creatie. Probeer het maar eens!

Een schmink patroon is gemakkelijk in het gebruik

Een schmink patroon is heel praktisch in het gebruik. Een schmink patroon is heel erg buigzaam. Je kunt het zo heel strak op de huid spannen waarmee je het beste resultaat krijgt. Je dept dan met een vochtig sponsje over het schmink patroon en krijgt een spetterend schmink resultaat. Elk schmink patroon van Superstar is van hoge kwaliteit en erg flexibel dus erg goed te gebruiken bij de body en face paint. Een schmink patroon is ook te gebruiken bij andere hobby’s zoals kaarten maken, scrappen, mixed media en zelfs stof verven. Ze komen dus altijd van pas en zijn een hele mooie aanwinst voor je hobbyspullen.

Schmink stencils koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Welke creatie wil jij schminken? Voor elke creatie heeft De Foamtastische Huiskamer wel schmink stencils. Schmink stencils koop je in vele designs voor leuke feestjes en allerlei thema’s. De Foamtastische Huiskamer heeft schmink stencils van Superstar van ongeveer 12 bij 9 cm groot. De schmink stencils kunnen met verschillende soorten verf of schmink worden gebruikt. Of je de schmink stencils in onze webshop koopt of in onze winkel, je krijgt altijd de persoonlijke service die je van ons gewend bent.