Superstar Schmink 16 gram

In onze hobbywinkel in Goirle verkopen wij met veel plezier de Superstar Aqua Face- and Bodypaint. Dit nl is een zeer gebruiksvriendelijke en kindvriendelijke Superstar waterschmink. De schitterende heldere kleuren zijn niet alleen uitermate geschikt voor het facepainten alswel voor het bodypainten. Voor beginner en voor de professional de ideale Superstar Schmink.

Superstar Schmink

De schmink van Superstar schmink wordt in Nederland geproduceerd en is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. Het bevat geen parabenen, geen parfum en is niet getest op dieren.
Het complete  assortiment bevat meer dan 100 prachtige heldere matte, metallic, metallic met glitters kleuren. Deze waterschmink is makkelijk afwasbaar met water en zeep.

Naast Superstar Schmink hebben wij ook van Superstar een groot assortiment aan Penselen, Schminkglitters, Gekleurde Haargel, Lippenstift en Special Effects Makeup Producten. Ook die vind je bij ons in de hobbywinkel in Goirle. En vaak vertegenwoordigen we Superstar Schmink op Cosplay conventies.

Superstar Schmink kopen

Ben jij een beginnende schminker of schmink je al langer en wil je Superstar Schmink kopen? Bij de Foamtastische Huiskamer kun je het hele jaar Superstar Schmink kopen. In onze hobbywinkel in goirle hebben we alle kleuren op voorraad. En je kunt de kleuren ook nog proberen als je twijfelt tussen bepaalde kleuren. Dus Superstar Schmink kopen met uitstekende service doe je bij De Foamtastische Huiskamer.

Superstar Schmink online kopen

Ben je op zoek naar die ene kleur Superstar Schmink  en wil je jouw superstar schmink online kopen? Ook dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Alle kleuren Superstar Schmink online kopen kan nl in onze webshop. Wij hebben een actuele voorraad superstar schmink en leveren snel.

Ben je naast een adres voor Superstar Schmink online kopen ook naar een goede hobbywinkel waar ze je goed kunnen adviseren en leren schminken? De Foamtastische Huiskamer verzorgt ook cursus schminken en diverse workshops schminken.