Edding 4000 | Edding 4040 | Matlakmarker

Edding matlakmarkers voor het tekenen en schrijven op alle zeer poreuze oppervlakken. Met de Edding matlak marker kun je illustraties en teksten maken op terracotta, karton en hout.
De matlak markers bevatten lakachtige, dekkende, watervaste en reukneutrale inkt op waterbasis. De inkt is bovendien weerbestendig en heeft een hoge lichtbestendigheid, je creaties gaan met deze markers dus lang mee.

De Edding matlakmarker is verkrijgbaar in 12 kleuren en in 2 diktes. Voor gebruik is het nodig de Edding matlak marker met dichte dop krachtig te schudden.
Zet daarna de schrijfpunt van de Edding 4000 of Edding 4040 op een testpapiertje en druk je voorzichtige enkele malen op de punt, om de inkt uit de punt te pompen. Zet een paar strepen op het testpapier en je kunt aan de slag. Na gebruik druk je de dop weer stevig aan.

Met de Edidng Matlak marker kun je diverse  voorwerpen perfect voorzien van een persoonlijke touch, zoals bloembakken, kleine meubelstukken of decoratieve bakjes.

De matlakmarker is ook geschikt voor sommige gladde oppervlakken, zoals glas, en heeft een ronde punt. De inkt is op waterbasis, reukloos, wrijfvast en dekkend op veel oppervlakken. Hij is verkrijgbaar in veel kleuren.