Edding 750 | Lakmarker | 2-4mm

Een lakmarker kun je vrijwel op elk oppervlak gebruiken om te markeren, beschrijven, decoreren en beschilderen. Glas, kunstof, hout en metaal; voor onze allround markers is het geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo ook de permanent marker. Een basis marker voor in je huishouden en in je hobbykamer.

Online lakmarker kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Lakmarkers zijn geschikt voor het maken van permanente en watervaste teksten en decoraties. Leuk voor bijvoorbeeld wenskaarten en cadeaus. Je kunt ze gebruiken op alle gladde oppervlakken zoals glas, metaal, kunststof, leer, papier en nog veel meer materialen. Ook op donkere en transparante materialen komen lakmarkers goed tot hun recht.

Lakmarker Edding

Misschien wel de bekenste lakmarker is de lakmarker Edding. De lakmarker is dekkend en heeft een uitstekende met name op gladde, donkere en transparante oppervlakken. Extreem slijtvast op de meeste oppervlakken dankzij de watervaste, sneldrogende inkt. lakmarker edding 750, 751 en 780 zijn hittebestendig tot 400°C (kleuren 005-010, 049, 054 zijn nog zichtbaar tot 1000°C). Zonder toevoeging van tolueen/xyleen. Pompsysteem – voor gebruik schudden, dop verwijderen en pompen. Met lakmarker Edding maak je de mooiste projecten op glas, hout, kunststof etc.

Dekkend kenmerken en uitstekende hechting met name op gladde, donkere en transparante oppervlakken. Extreem slijtvast op de meeste oppervlakken dankzij de watervaste, sneldrogende inkt. edding 750, 751 en 780 zijn hittebestendig tot 400°C (kleuren 005-010, 049, 054 zijn nog zichtbaar tot 1000°C). Zonder toevoeging van tolueen/xyleen. Pompsysteem – voor gebruik schudden, dop verwijderen en pompen.