Porseleinverf | Glasverf

Porseleinverf bestel je bij De Foamtastische Huiskamer

Wat zijn er veel mogelijkheden op het gebied van schilderen. En wat zijn er ook vele mooie producten op dit gebied. Voor elke techniek en elke ondergrond is er wel een verf te vinden. De Foamtastische Huiskamer heeft een enorme collectie verf en mediums waaronder porseleinverf en glasverf. Speciaal voor het beschilderen van porselein hebben wij een ruim assortiment porseleinverf. Diverse merken sieren het assortiment. Vind je kwaliteit belangrijk? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Kijk maar eens naar het assortiment porceleinverf.


Met porseleinstiften maak je zelf tekst op je servies

Met porseleinstiften kun je gemakkelijk porselein beschilderen. Als je klaar bent met je creatie zet je je werkstuk in de oven en wordt het vaatwasser bestendig. Porseleinstiften zijn ideaal voor het schrijven en decoreren op porselein, geglazuurd keramiek en hittebestendig glas. Geef je servies een persoonlijke touch. Schrijf met porseleinstiften je eigen tekst op bijvoorbeeld een mok of theeglas of maak je eigen tekening erop. Dat kun je bijvoorbeeld doen met sjablonen. Maak een mooie eigen ontwerp. Hoe ver reikt jouw creativiteit? Geef je creativiteit een boost en kijk naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Sluit je aan bij de social media van De Foamtastische Huiskamer en doe leuke ideetjes op.


Maak gebrandschilderd glas met glasverf

Ook voor het beschilderen van glas is er speciale glasverf. Glasverf is verf speciaal bedoeld om op glas te schilderen. Het hecht goed en is transparant waardoor het effect ontstaat van gebrandschilderd glas. Ook kun je soms porselein met glasverf beschilderen. Als het porselein geglazuurd is, kun je het als glas behandelen en het met glasverf beschilderen. Ongeglazuurd porselein behandel je als aardewerk. Let wel op dat glasverf dus en vloeibaar is waardoor je kans hebt dat de verf eraf loopt. Porseleinverf werkt dan beter. Als je hier vragen over hebt staat het shopteam van De Foamtastische Huiskamer voor je klaar om deze te beantwoorden. Ook staan ze klaar voor andere hobbyvragen of om te helpen bij je bestelling. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.