Rusty paint | Rusty Patina

Een stoere, steampunk look geven aan heel veel verschillende materialen...Geweldig als home deocratie, maar ook super voor mixed media projecten, scrapbooking en zelfs art journaling.

Trendy roest-look voor op papier en andere ondergronden creëert u met Rusty Paper van Viva Decor of met de Cadence Rusty Patina's. Maar ook op beelden en andere mixed media projet zijn de producten uit deze categorie zeer geschikt.

Cadence Rusty Patina voor jouw mixed media project met een verrassend effect

Het prachtige mixed media merk Cadence heeft een bijzondere lijn met rusty patina's. DE Cadence Rusty Patina is een hoogwaardige, gebruiksklare watergedragen patinaverf met een antiek roestige textuur. Je gebruikt deze rusty patina op alle bescilderbare ondergronden. Hoe dikker de laag die je aanbrengt hoe donkerder de kleur van de coating wordt. Je kunt deze Cadence Rusty Patina op verschillende manieren aanbrengen, met een spons, met een kwast of een spatula. Het resultaat zal je iedere keer verrassen. De gebruikte gereedschappen kun je schoonmaken met water en zeep. De Cadence Rusty Patina is niet giftig en gecertificeerd volgens EN 71 & CE