Jacquard Idye Poly

Ontdek bij Foamtastic Crafts de veelzijdige iDye Poly kleurstof van Jacquard, speciaal ontworpen voor het verven van synthetische stoffen zoals polyester en nylon. Of het nu gaat om het personaliseren van kleding, het verfraaien van accessoires, of het nieuw leven inblazen van outdoor gear zoals tenten en rugzakken, iDye Poly biedt de perfecte oplossing.

Wat iDye Poly onderscheidt, is zijn unieke formule die speciaal is ontwikkeld om te hechten aan synthetische vezels, waardoor duurzame en wasbestendige kleuren ontstaan. Deze kleurstof wordt meestal geleverd in poedervorm en kan eenvoudig worden gemengd met warm water om een verfbad te creëren. Het verven met iDye Poly is een eenvoudig proces dat thuis kan worden uitgevoerd met een standaard kookpot en wat roeren.

Jacquard staat bekend om zijn hoogwaardige kleurstoffen en verven, en iDye Poly is daarop geen uitzondering. Met een breed scala aan kleuropties geniet iDye Poly een uitstekende reputatie onder ambachtslieden en textielkunstenaars, die vertrouwen op de levendige en langdurige resultaten die het op synthetische stoffen produceert.