Waspen | Kaarsenverf

Ben je op zoek naar een creatieve manier om je kaarsen een persoonlijk tintje te geven? Ontdek dan de veelzijdigheid van waxpennen, ook bekend als Wachspennen, van het gerenommeerde merk Viva Decor, nu verkrijgbaar bij Foamtastic Craft. Met deze innovatieve pennen, onderdeel van ons uitgebreide assortiment van meer dan 15.000 hobby-, kunst- en cosplayartikelen, kun je eenvoudig en moeiteloos unieke kaarsen creëren voor elke gelegenheid.

Of het nu gaat om het vieren van Pasen, een verjaardag, doop, Kerstmis of een bruiloft, met de waxpenset kun je kaarsen ontwerpen die perfect passen bij elke speciale gelegenheid. Verras je geliefden met een persoonlijk en memorabel cadeau dat ze koesteren.

Het gebruik van deze waxstiften is een fluitje van een cent. Met een lichte druk breng je de romige was rechtstreeks vanuit de pen aan op de kaars om lijnen en punten te creëren. Voor een vlakke vormgeving kun je eenvoudig wat was uit de pen drukken en vervolgens met een sponsje verdelen. Het resultaat? Prachtig gedecoreerde kaarsen die een lust voor het oog zijn.

De romige en vormvaste was, geleverd in handige, zachte pennen, brandt schoon en zonder resten op met de kaars. Bovendien zijn alle kleuren onderling te mengen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om nieuwe tinten te creëren.

Deze waxdecoratie is niet alleen ideaal voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Of het nu een kinderverjaardagsfeestje is of een regenachtige dag binnenshuis, de levendige kleuren en het gebruiksgemak van de waxpennen zorgen voor een spannende en stimulerende creatieve activiteit voor kinderen, waardoor hun verbeelding wordt aangewakkerd.

Kies voor waxpennen van Viva Decor bij Foamtastic Craft en laat je creativiteit de vrije loop om unieke en betoverende kaarsen te maken die indruk maken op iedereen!