Cadence Mixed Media ink Spray

Gebruik Cadence Mixed Media Ink Spray in je mixed media werkstuk

Het is zo leuk met mixed media bezig te zijn. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we lekker creatief en we willen graag de mooiste producten hiervoor in ons assortiment hebben zodat jij ook lekker kunt genieten van het creatief bezig zijn. Er zijn zoveel producten te koop om te gebruiken in mixed media werkstukken. Een mooie aanvulling op jouw verzameling hobbymaterialen is Cadence Mixed Media Ink Spray. Cadence Mixed Media Ink Spray is een inktspray waar je snel en eenvoudig poreuze materialen zoals papier, canvas, hout, klei en nog veel meer mee kunt kleuren.

Met Cadence verf blijf je experimenteren

Met mixed media kun je eindeloos experimenteren. De Foamtastische Huiskamer vindt het fijn Cadence verf in haar assortiment te hebben. Cadence heeft een breed scala aan acrylverven en mediums die je kunt gebruiken bij al je projecten. De kwaliteit is hoog en Cadence verf heeft een mooi kleurengamma. Cadence Mixed Media ink Spray is verf op waterbasis die gemakkelijk te verwerken is en dus met verschillende technieken toe te passen. Spray eens in lagen. Gebruik eens sjablonen. Spray met water. Kijk wat er gebeurt, hoe de kleuren mixen en blenden. Gebruik alleen de spray of spray het over bijvoorbeeld acrylverf. Probeer en experimenteer! De kleuren zijn onderling mengbaar. Je gereedschap is eenvoudig schoon te maken nadat je Cadence Mixed Media Ink Spray hebt gebruikt.


Mixed media materialen koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Ga maar eens lekker spelen met mixed media materialen en kijk eens naar ons assortiment. Cadence Mixed Media Ink Spray, is verkrijgbaar in 17 transparante kleuren. Je koopt ze bij De Foamtastische Huiskamer. Wil je meer informatie? Wil je weten wat je ermee kunt of heb je andere vragen over bijvoorbeeld mixed media materialen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle  of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de gang kunt.