Verf, vernis & diverse medium

Droom in kleur en experimenteer met de vele mogelijkheden van verf en medium

Wat zijn er veel mogelijkheden op het gebied van schilderen. En wat zijn er ook vele mooie producten op dit gebied. Ben je op zoek naar verf, vernis, sprays, pigmenten en mediums? Vind je kwaliteit daarbij belangrijk? De Foamtastische Huiskamer heeft een enorme collectie verf en mediums van de beste kwaliteit in verschillende merken, hoeveelheden en prijscategorieën. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we heel creatief en het mooiste vinden we het als we deze creativiteit met jou kunnen delen. Daarom heeft De Foamtastische Huiskamer een mooie collectie verf en mediums samengesteld. Kijk maar eens naar het assortiment.

Kies de verf en verfmedium die passen bij je techniek

Op het gebied van verf, vernis, verfmediums en pigmenten is zo ontzettend veel te vinden dat het soms lastig kiezen is. Het is zeker niet altijd zo dat het duurste product voor jou het fijnste is. Bij de goedkope producten (de B-merken) is de verhouding pigment en bindmiddel anders waardoor de kleurintensiteit, lichtheid etc. vaak minder zijn. Deze kenmerken staan bij ieder merk aangegeven. Ook het soort pigmenten dat gebruikt wordt heeft invloed op de kwaliteit van de verf en sprays. Wat een ander fijn vindt hoeft voor jou niet zo te zijn dus durf te experimenteren! Vaak is het een kwestie van uitproberen waar jij het fijnst mee werkt. In ons assortiment vind je veel soorten verf en verfmediums die je kunt kopen en per product wordt er een uitleg bij gegeven.

Verf en medium koop je bij De Foamtastische Huiskamer

In onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer kun je vele soorten verf en mediums kopen. Om het zoeken in het uitgebreide assortiment gemakkelijker te maken is er een onderverdeling gemaakt. Je vindt er vele soorten verf zoals acrylverf, acrylinkt, aquarelverf, textielverf, porseleinverf, spray acryl, chalky verf, schoolbordverf en nog veel meer waaronder de merken: Royal Talens, 13@rts, Plus color, Faber Castell, Montana, Craft emotions, Distress, Pebeo verf en Deco Art.
Welke verf of medium je ook wilt kopen, je kunt het gemakkelijk vinden. Betalen doe je snel en safe via Ideal, bankcontact, sofort of paypal, net wat bij je past. Heb je vragen over het kopen van verf en medium voor je mooie project? Het specialistische team van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. We hebben een groot assortiment voor je beschikbaar in de winkel in Goirle en in de webshop. Heb je vragen over het kopen van diverse soorten verf en medium, heb je iets specifieks nodig of je kunt iets niet vinden? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder.