Lino inkt Essdee

Stempelen met Lino inkt geeft verrassend resultaat bij lino druk of stempelen

Linosnede, lino druk of lino printing is een prachtige techniek. Het is een hoogdruktechniek waarbij een afbeelding wordt uitgesneden uit bijvoorbeeld een stuk linoleum. Wat niet uitgesneden is, dus de hoge delen, worden van lino inkt voorzien om de afbeelding af kunnen drukken. De Foamtastische Huiskamer heeft meerdere merken lino inkt in haar assortiment voor deze snij- en stempel techniek. Je kunt ook afbeeldingen knippen uit foam en die voorzien van lino inkt. De mogelijkheden in materialen voor je vormen zijn onbeperkt en  ook kun je je ondergronden waar je op drukt variëren. Het leuke is dat je je ontwerp keer op keer kunt gebruiken. Dat is handig als je bijvoorbeeld uitnodigingen, kerstkaarten of menukaartjes wilt maken. De Foamtastische Huiskamer heeft Lino inkt in diverse kleuren.

Met Lino ink op waterbasis werk je gemakkelijk en snel

Snijden en stempelen, een leuke hobby voor kinderen en volwassenen waarin je eindeloos kunt experimenteren. Als je het principe kent en geoefend heb kun je gaan experimenteren door afdrukken over elkaar heen te zetten of door verschillende technieken toe te gaan passen. Je kunt bijvoorbeeld je achtergrond schilderen met aquarelverf en daar op drukken. Alle merken lino ink die De Foamtastische Huiskamer in haar collectie heeft zijn lino ink op waterbasis. Daardoor is deze lino ink gemakkelijk om mee te werken en droogt het snel. Het is niet permanent en je kunt het op alle soorten papier en karton aanbrengen. Deze lino ink kun je ook mengen om nieuwe, interessante kleuren en nuances te laten ontstaan.


Esdee lino is lino inkt van hoge kwaliteit

Esdee lino is een blokprint. Blockprint is een hoogdruk lino ink op waterbasis. Het is daardoor fijn voor kinderen om mee te werken. Alle spullen zijn gemakkelijk schoon te maken en het is niet belastend voor het milieu. Esdee lino ink is van hoge kwaliteit en heeft mooie eigenschappen.
Als je vragen hebt over Esdee lino of over andere lino inkt of over ander hobbymaterialen, vraag het aan ons shopteam.  Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Sluit je aan bij onze social media waar je altijd leuke ideetjes kunt opdoen. Of kom eens kijken in onze winkel in Goirle  of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.