Canvasboard | Canvaspaneel

We hebben een breed assortiment schilderspanelen en canvasboarden, van kartonnen panelen tot gesso platen en van multiplex tot met canvas beklede MDF-platen. Een schilderspaneel of een canvas board is zeer geschikt als ondergrond voor een breed scala aan schilder- en tekentechnieken. Omdat deze niet ondergronden niet makkelijk buigen kunnen ze bijdragen aan een langere levensduur van je kunstwerk!

Canvas wordt in de schilderkunst gebruikt als schilderdoek meestal met goed gepigmenteerde acrylverf of olieverf. Maar ook voor het maken van een Mixed Media project is canvas schildersdoek of canvasboard een geliefd basismateriaal. Bij De Foamtastische Huiskamer vind je een uitgebreid assortiment aan schildersdoeken en canvasboarden.

Canvasboard is een mooie basis voor een Mixed media project of kunstwerk

Werk je graag met verschillende materialen en ben je dus een echte mixed media artist. Dan werk je vast graag met canvasboard. Canvasboard is een mooie basis om te starten met een midex media project.
Het geeft je een mooie vlakke basis om daarna mee aan de slag te gaan. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we canvasboard in verschillende vormen. Dus wil je canvasboard online kopen dan is dit je adres. In de hobbywinkel in Goirle kun je ze ook live komen bekijken.

Canvasplaat om op te schilderen

Een leuk en zeer betaalbaar alternatief zijn de canvasplaatjes. Dit is een stevige kartonen basisplaat met daar overheen canvas structuur. Een canvasplaatjes is leuk om meer te starten. Let er op dat je canvasplaatjes niet te nat maken om krom trekken te voorkomen. Canvasplaatjes koop je bij de Foamtastische Huiskamer. Snelle levering door actuele voorraad en goed advies door ons professionele shopteam.