Edding 3000 | Permanent marker

De Edding 3000 permanent marker is een multifuncitonele permanente marker dit veel wordt gebruikt in en om het huis, op kantoor, op school en bij je hobbyproject. De welbekende ribbeldop is herkenbaar voor de Edding 3000 permanent marker. De Edding 3000 is navulbaar en verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren.

Edding 3000 permanent marker een hoogwaardige allround maerker voor universeel gebruik

Ben je op zoek naar een superieure oplossing om thuis alles op orde te brengen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Of je nu mappen wilt labelen, op etiketten van jampotjes wilt schrijven of de lunchdoos van je kinderen wilt markeren, de duurzame, vlekvaste en slijtvaste edding 3000 marker werkt op vrijwel alle materialen. En de ronde punt zorgt voor gelijkmatige verdeling van de inkt. Je zult ongetwijfeld onder de indruk zijn, zowel van de hoogwaardige aluminium schacht en als van de duurzame resultaten!

Deze sneldrogende, reukarme en lichtechte edding is beschikbaar in diverse kleuren en is geschikt voor kunststof, hout, metaal, glas en karton. Het is de perfecte assistent voor dagelijkse werkzaamheden en past even goed in je keuken, studeerkamer of werkplaats als in je hand.

Edding 3000 toepasbaar op vele ondergronden.

De Edding 3000 is te gebruiken op heel veel verschillende materialen. Gebruik de Edding 3000 op papier, karton, metaal, kunststof en glas. Zo maak zelf leuke creaties in huis, schrijf je duidelijke schema op je flipover en heel veel meer. Vooral de Edding 3000 zwart is een veel gebruikte basis marker.

Edding 3000 permanent marker kopen

Bij de Foamtastische Huiskamer vind je het complete assortiment Edding. Bij de hobbywinkel krijg je uitgebreid advies over het gebruik en de juiste keuze voor je permanent marker. De Edding permant marker online kopen bij De Foamtastische Huiskamer is een goede keuze. Snelle levering door actuele voorraad.