Decoratiemateriaal

Decoratiemateriaal om te verfraaien

Je bent heerlijk creatief bezig geweest en je hobbyproject is bijna klaar. Nu ga je het afwerken dus nog mooier maken. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie decoratiemateriaal om je werkstuk te verfraaien. Kies wat jij mooi vindt. Er zijn vele technieken voor decoratie en De Foamtastische Huiskamer helpt je met het juiste decoratiemateriaal. Kijk maar eens naar het assortiment. Het zal je inspireren. Decoratiemateriaal wat je bij veel projecten kan gebruiken.

Je kunstwerk maak je af met decoratiematerialen van De Foamtastische Huiskamer

Ben je op zoek naar decoratie voor je project? In deze productgroep vind je uiteenlopende decoratiematerialen die je kunt bestellen in hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer. Denk aan plakparels, parelpennen, jeweldrops, glitterpasta, glimmerpaste, stickers, eyelets, brads, strikjes, bloemetjes, strasjes, metalen en houten embellishments, verschillende drops van Nuvo,  enzovoorts . Natuurlijk voor je kaart & scrapprojecten, maar ook voor je mixed media canvas of in je art journal, hoe ver je eigen creativiteit reikt.

Hobby decoratiemateriaal koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Op het gebied van hobby decoratiemateriaal is veel te koop. Heb je advies nodig bij het online kopen van je hobby decoratiemateriaal dan helpen we je graag. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.