Foam

Foam is een verzamelnaam voor een schuimachtige product. De Foamtastische Huiskamer doet natuurlijk haar naam eer aan door een zeer uitgebreide collectie aan foam te hebben. Naast dat je in de winkel de foam kan voelen en bekijken kun je foam online kopen.

het grootste assortiment foam van Nederland

Nergens in Nederland vind je een winkel met een groter assortiment aan foam dan de Foamtastische Huiskamer. Je kunt hierbij denken aan
  • EVA foam,
  • LARP foam,
  • PE foam,
  • Plastafoam (LED foam | Palstazote)
  • LARP foam.
  • Foamboard
  • Expanding Foam (PU foam)

Elk product heeft zijn specifieke eigenschappen en doelgroepen. Wij proberen u zo goed mogelijk aan foam te helpen voor het beste resultaat van uw eindproject. Want je kunt dit grootste assortiment foam zowel online kopen als in onze fysieke winkel in het brabantse Goirle.

Foam kopen knutselen

Ben je bezig met een hobbyproject zoals de leuke foam pruiken of bijvoorbeeld een cosplay kostuum dan zoek je vast naar een goed adres om foam te kopen om mee te knutselen. Bij de Foamtastische Huiskamer ga je het zeker vinden. Want zo`n groot assorttiment vind je nergens.Je kunt het in de winkel allemaal komen bekijken. Want het belangirjk je goed te laten adviserne. Niets is zo vervelend om jouw project te starten met verkeerde foam. Wij adviseren je graag welke foam je kunt kopen om te knutselen.

De Foamtastische Huiskamer is DE foam online shop

Al tijden op zoek naar het juiste foam voor jouw project maar nog niet gevonden. De Foamtastische Huiskamer heeft naast heel veel soorten foam ook ECHT verstand van foam. Want er zijn zo veel soorten en je moet wel het juiste hebben, Dus wil je goed advies en een kwaliteitsproduct bestel dan bij de Foamtastische huiskamer, dat is de enige echte foam online shop. En met een echte foamwinkel om uw foam kopen!

Geen tijd om naar Goirle te komen dus je foam online kopen

Kom je net evenwat tijd te kort om ons te bezoeken in onze winkel. Maar wil je wel advies. Stuur ons shopteam dan een mail. Ze helpen je graag om de juiste keuze te maken voor het foam online kopen. In onze webshop zie je actuele voorraden en worden ook de verznedkosten vooraf duidelijk. Dus wordt het nog makkelijker om foam online te kopen.

Ik wil foam om foam pruiken te maken

Ga je zelf dit jaar foam pruiken maken en zoek je het beste materiaal. Wil je veel kleuren en niet tientallen meters per keur+ Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Kleine hoeveelheden foam voor foam pruiken maken is bij ons geen probleem. En heb je heel veel nodig dan hebben we leuke kortingen voor foam voorde foampruiken.