Penselen en schildersgereedschap

Je hoeft maar één keer geschilderd te hebben en je weet het: er gaat niets boven een goed penseel. Of beter nog: een pot vol goede penselen. Dus net als goede hobbymaterialen, heerlijke verf is ook goed hobby- en kunstenaarsgereedschap essentieel.

Online penselen bestellen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Ben je op zoek naar penselen? Wij hebben een ruim aanbod van penselen online. Voor olie-, acryl- en aquarelverf. Maar ook voor plakkaat en gouache. We hebben een ruim assortiment op voorraad en een snelle levering. Heb je een vraag? Mail of bel ons en we staan voor je klaar. Kom je liever langs in onze winkel in Goirle? Dan zien we je graag.

Diverse soorten penselen online

Niet elk penseel is hetzelfde. Er zijn veel verschillende soorten penselen. Welke van elkaar verschillen op basis van het haartype en/of de vorm. Al deze verschillen voegen ook weer andere eigenschappen toe aan een penseel of kwast. Bij De Foamtastische Huiskamer vind je o.a.:
Ronde penselen
Platte penselen, model kattentong
Waterpenselen
Penselen met varkenshaar of marterhaar
Verniskwasten en spalters
Platte kwasten
Siliconenpenselen
Schminkpenselen
Het is belangrijk om je goed te laten adviseren. Niets is zo vervelend om jouw project te starten met de verkeerde penselen. Wij adviseren je graag welk penseel het beste voor je is.

Schildermaterialen kopen bij de Foamtastische Huiskamer

Naast een groot assortiment penselen hebben we ook ander (schilder)materialen. Zoals bijvoorbeeld spray- en tuitflesjes, pipetjes. Maar ook een kleurencirkel, spatramen, paletmessen, paletten en rollers. Dus schildermateriaal kopen en voor het kopen van schilder benodigdheden ga je naar De Foamtastische Huiskamer in Goirle. De Foamtastische Huiskamer is jouw schilderwinkel voor Midden Brabant en de regio Tilburg.