Macrametouw | Macramekoord | Macrame katoen

Macramé touw voor leuke gebruiks- en siervoorwerpen

Handwerken is heerlijk om te doen. Er zijn vele handwerktechnieken. Macramé is een handwerktechniek. Macramé lijkt wel een beetje op kantklossen. Je knoopt een patroon van macramé touw met de hand.  Een hele leuke hobby waarmee je vele verschillende gebruiks- en siervoorwerpen kunt maken. Denk aan armbanden, kettingen, oorbellen, kragen, riemen, vesten, wandkleden, gordijnen, kussens, tassen, sleutelhangers, boekenleggers, plantenhangers, kerstdecoraties enzovoort. De Foamtastische Huiskamer helpt je daar graag bij. De Foamtastische Huiskamer heeft verschillende soorten macramé touw in haar collectie.  

De Foamtastische Huiskamer heeft sterk macramé koord

Met macramé koord maak je de mooiste dingen en het is ook nog eens ontzettend leuk. De knopen die gebruikt worden zijn niet moeilijk. Je hoeft maar een paar knopen te kennen om al mooie dingen te maken.  Er worden verschillende namen gebruikt voor hetzelfde materiaal. Je  hebt macramé koord, macramé garen en macramé touw maar het gaat allemaal over hetzelfde, draad om je macramé mee te knopen. De belangrijkste eis aan de draad die je gebruikt bij macramé is dat het vooral sterk moet zijn. Het  moet wat trekkracht kunnen gebruiken maar je kiest je eigen macramé koord bij het effect dat je wilt bereiken.

Macramé katoen kopen doe je bij De foamtastische Huiskamer

Ben je een nieuwe hobby aan het ontdekken of ben je al een geoefend macrameeër ? De Foamtastische Huiskamer levert vele mooie kleuren macramé katoen zodat je snel aan de slag kunt. Kijk in de webshop of kom naar de winkel in Goirle om je macramé katoen te kopen. De Foamtastische Huiskamer is de leukste hobbywinkel met een zeer ruim en gevarieerd aanbod. Mocht je extra advies willen kun je contact opnemen met het deskundige shopteam dat je met raad en daad bijstaat. Kijk hiervoor naar de contactgegevens. Macrame katoen  kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer, net als al je andere hobbymaterialen. Wij helpen je graag bij het geven van informatie en het zoeken naar het juiste product voor jou. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt geleverd en je snel aan de slag kunt met dit fantastische materiaal.