Organzalint & Glanslint

Organza lint is fijn en doorzichtig met een sierlijke uitstraling

Lint is decoratief en functioneel. De Foamtastische Huiskamer heeft een groot assortiment linten in diverse uitvoeringen en kleuren. Linten kun je gebruiken voor het maken van strikken, voor het inpakken van cadeaus  en voor het maken van decoraties. De Foamtastische Huiskamer heeft ook een ruim aanbod aan organza lint. Organza lint is een doorzichtig lint. Ornanza is een lint met een luxe uitstraling en glans. Organzalint is dan ook mooi in combinatie met satijn lint. Samen geven ze een extra luxe uitstraling. Organza lint is ideaal voor het maken van strikken, antennelintjes, versieren van bloemstukken, decoraties bij feestelijkheden, enzovoort. De Foamtastische Huiskamer heeft het in vele kleuren.

Glanslint voor de mooiste decoraties en versieringen

Een ander decoratief lint voor verpakkingen en decoratie is glanslint. Glanslint is een decoratielint met een glanzende draad erin. Daardoor is het ideaal voor feestelijkheden als jubilea of feestdagen als Kerst of Pasen. Maar natuurlijk is het altijd mooi om je creaties af te werken met lint. Lint is altijd kwalitatief goed afgewerkt en valt soepel. Daardoor kun je er alle kanten mee op en er vele dingen mee maken. Hoe ver reikt jouw creativiteit? Geef je creativiteit een boost en kijk eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer.


Lint kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Wat is het toch heerlijk om creatief bezig te zijn. De materialen kopen die je er voor nodig hebt doe je bij De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer heeft een groot assortiment lint voor het maken van de mooiste versieringen en decoraties. Ze zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Lint kopen doe je in onze webshop of in onze winkel in Goirle. Heb je vragen over de verschillende soorten lint of over andere hobbymaterialen, bijvoorbeeld wat je ermee kunt? Wij helpen je graag bij het geven van informatie en het zoeken naar het juiste product voor jou. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt geleverd en je snel aan de slag kunt.