Satijnlint

Satijnlint is een mooi decoratief lint met luxe uitstraling

Satijnlint is een decoratief lint dat mooi te gebruiken is voor decoratie en versieringen. Satijnlint is erg sterk door de manier van weven. Dat maakt satijn erg geschikt voor strikken en het inpakken van cadeaus. Erg decoratief is als je verschillende soorten lint gaat combineren. Je kunt satijnlint bijvoorbeeld mooi combineren met organza of tule. De kleuren van satijnlint zijn mooi. De Foamtastische Huiskamer heeft dan ook vele kleuren in haar assortiment. Satijnlint heeft een luxe glans. Door de keuze van je lint kies je voor een bepaalde uitstraling.


Satijn lint heeft een feestelijke uitstraling

Vroeger werden linten voornamelijk geweven van natuurlijke vezels als katoen, jute en linnen. Tegenwoordig wordt satijn lint geweven van polyester draden. Voor het weven wordt het in de juiste kleur geverft. Al heeft satijn lint een luxe uitstraling, het is toch relatief goedkoop. Satijn lint heeft een luxe uitstraling omdat het een luxe glans heeft en het altijd mooi afgewerkt is door de zelfkant aan beide zijden van het lint. Satijn lint is voor veel doeleinden toepasbaar. Satijn lint is ook geschikt om buiten te gebruiken. Het is dan ook ideaal voor het aankleden van een feest of een evenement. Satijn lint wappert mooi in de wind en heeft een feestelijke uitstraling.

Satijnlint kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Lekker bezig zijn met handwerken. Heerlijk met je handen werken met stof, garen en lint. Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer en geef je creativiteit een boost. Satijnlint kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer heeft een ruim assortiment satijnlint voor het maken van de mooiste versieringen en decoraties. Het is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Satijn lint kopen doe je in onze webshop of in onze winkel in Goirle. Heb je vragen over de verschillende soorten satijnlint of over andere hobbymaterialen, bijvoorbeeld wat je ermee kunt? Wij helpen je graag bij het geven van informatie en het zoeken naar het juiste product voor jou. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt geleverd en je snel aan de slag kunt.