Hobbypakket Jemonite | Resin Casting

Wat maakt de mix voor hars gieten uit de pakketten van Creativ Company zo bijzonder handig in gebruik?2>
In de hobbypakketten van Creativ Comapny voor resin casting | giethars objecten zit een poeder dat he met water kan mengen en uiteindelijk prachtige resin objecten kan maken. Maar wat maakte die mix van poeder uit de hobbyset van Creativ Company nou zo bijzonder. Dat leggen we je graag uit.
De mix voor hars gieten is ideaal voor creatieve gietprojecten en is op verschillende manieren anders dan andere harsproducten. Normaal gesproken is giethars op epoxybasis, maar de gietpoeder / mix van Creative Company is volledig uniek.
Hij is gemaakt van acryl-copolymeer en gips, wat deze mix bij uitstek geschikt maakt voor hobbyprojecten.

De gietmix voor resin casting uit de pakketten van Creative Company zijn eenvoudig en veilig om mee te werken. Het bestaat uit een niet-giftige acrylhars die gemakkelijk met water mengbaar is.
Het eindproduct is na het uitharden bijzonder hard, wat ook op de lange termijn een sterk resultaat geeft, vooral in vergelijking met gewoon gegoten gips. Meng het poeder gewoon met water en je kunt meteen aan de slag met die unieke objecten die je altijd al wilde maken. Geen gedoen met het afwegen van de juiste hoeveelheden van de verschillende componenten. Het eindresultaat is een object dat niet transparant is en vooral ook stevig. Door het toevoegen van pigmenten krijg je mooie kleur effecten in de giethars.Belangrijk is om te weten dat deze poeder geen transparant resultaat heeft zoals je wel kunt bereiken met hars op expoxybasis. Wil je daar mee aan de slag dan adviseren we de producten van onze eigen Foamtastic Label.


Zelf aan de slag met Jesmonite AC100 Kit

Jesmonite is een van de mileuvriendelijkste cating materialen. Met een hobbypakket van Jesmonite maak je zelf super leuk objecten voor in huis maar zeker ook als kado. In de pakktten van Jesmonita Ac100 kit zit altijd voldoende materialen om het project te maken, maar ook een hele duidellijke uitleg. Dat maaktde hobbyset van Jesmonite de perfect kit om kado te geven. Wil je zelf eens ervaren hoe fijn het is om met Jesmonite als gietmaterialen te werken dan zijn er talloze Jesmonite AC100 kits in onze shop te vinden. Van het maken van oorbellen, diverse bakjes, haarsenhouders tot aan grote objecten. Het hobbypakket van Jesmonite heeft ze in alle varianten, En met de base en liquid van Jesmonite uit de AC100 kit heb je een super eco-vriendelijk product in handen waardoor je dit zelfs met kinderen kan doen.