Brilliance Inkt

Brilliance Dew Drops inkten zorgen voor een rijk palet aan mooie heldere primaire kleuren tot parelmoerglans en rijke metaalkleuren. In een compacte uitvoering met een handig smal toe lopende kant, tot een ronde bredere kant.

Alle pads zijn los neer te zetten, maar ook stapelbaar.

Brilliance ink is een pigment inkt die dekt op zwarte ondergronden

Brilliance is een Pigment inkt. Zit op een sponsachtig stempelkussen dat helemaal gevuld is met inkt. De inkt is dekkend of opaque en blijft op het papier liggen en blijft helder. De inkt droogt langzaam en is hierdoor zeer geschikt voor embossen. De kleur van het stempelkussen is de kleur van de stempelafdruk. Op donker papier is de afdruk ook goed zichtbaar.

Brilliance ink kopen voor krimpie dinkie

De inkt werkt zeer goed op een zwarte of donkere ondergrond. Geschikt voor onder andere papier, onbehandeld hout, Krimpie Dinkie krimpfolie en terracotta. Na gebruik van het stempelkussen het deksel sluiten om uitdroging te voorkomen.

Online Brilliance ink kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Lukt het even niet om naar de winkel te komen. Dan is online Brilliance ink kopen bij De Foamtastische Huiskamer makkelijk en snel. Door de actuele voorraad bij De Foamtastische Huiskamer heb je jouw bestelling snel en veilig in huis. Onze klantenservice wordt beoordeeld met een 9,5.


Brilliance dekt op heel veel ondergronden

  • op gewoon papier droogt de inkt heel snel en geeft een scherpe afdruk. De afdruk kan worden ingekleurd met waterverf, markers enzovoort. Op zwart of donker papier komen de kleuren heel helder naar voren. Pearlescent kleuren blijven levendig. De inkt kan worden geëmbost, maar door de korte droogtijd moet dat heel snel gebeuren.
  • op vellum droogt de inkt als een dun reliëf op. Droogtijd ca. 4 uur, afhankelijk van de dikte van het vellum. Embossen kan, maar vellum kan daardoor gaan bobbelen.
  • op glossy papier (dat is papier met een gladde glanslaag, zoals foto's). Dit vraagt een langere droogtijd, liefst een nacht over laten drogen. De afdruk kan ook worden geëmbost.
  • op overheadsheet kan ook worden gestempeld. Een nacht over laten drogen, ook hierop droogt de inkt als een dun reliëf. Geeft een scherpe afdruk. Inkleuren (bv. met glasverf) aan de achterkant om doorlopen te voorkomen. Embossen is mogelijk, mits kopieerbare sheet is gebruikt.
  • op krimpie dinkie het oppervlak hoeft niet meer geschuurd te worden. Afdrukken die uitgeknipt moeten worden een nacht over laten drogen. Na het krimpen lijkt de afdruk gegraveerd.
  • op hout droogt de inkt net zo mooi als op gewoon papier. Het hout moet ongelakt zijn, maar op acrylverf kan wel worden gestempeld.
  • op metaal kan ook worden gestempeld, als het eerst goed schoon en droog wordt gemaakt. Een nacht over laten drogen. Meerdere embossinglagen zien er prachtig uit en geven een 3D effect.
  • op leer zowel op suède als op gelooid leer, geverfd of naturel. Brilliance inkt blijft flexibel zonder te breken. Pearlescent en metallic inkt blijven kleurecht en levendig.