IndigoBlu Mask Stencil

IndigoBlu mask maakt deel uit van de unieke collectie stencils en sjablonen van Foamtastic Crafts

Ben jij op zoek naar een showroom met de mooiste stencils en sjablonen? Bekijk dan het assortiment van Foamtastic Crafts maar eens. Foamtastic Crafts heeft vele sjablonen, masks, en stencils in het assortiment.  Het zijn allemaal verschillende namen voor dezelfde uitgesneden vormen. Het zijn multifunctionele producten waar je de mooiste afbeeldingen mee maakt. Stencils en sjablonen zijn er in vele vormen, maten en motieven. Foamtastic Crafts heeft een unieke collectie voor u samengesteld van diverse merken. IndigoBlu Mask is een van deze merken stencils.  

IndigoBlu Mask stencils hebben een unieke stijl passend bij de rubber stempels

IndigoBlu is bekend als mixed media en stempel merk. IndigoBlu is een Engelse specialist die typische Engelse stempels ontwerpt en maakt. De stempels hebben een unieke stijl. De stencils en masks van IndigoBlu passen helemaal bij deze stijl. De IndigoBlu Mask stencils zijn iets dikker en steviger dan andere sjablonen. Daarmee zijn de IndigoBlu Mask stencils goed te gebruiken in de embossingmachine.  Ze zijn heel gedetailleerd en elk ontwerp IndigoBlu Mask stencil is uniek. Elk ontwerp sluit ook aan bij de stempels.

IndigoBlu Mask stencils koop je bij Foamtastic Crafts

Met IndigoBlu Mask stencils kun je naar hartenlust experimenteren. Foamtastic Crafts vindt het fijn dat dit merk het assortiment stencils en sjablonen mee siert.  Foamtastic Crafts heeft een zeer ruim assortiment met een grote diversiteit aan  producten voor je klaarstaan. IndigoBlu Mask stencils koop je in de showroom van Foamtastic Crafts in Goirle of in de webshop. Wij proberen altijd zoveel mogelijk productinformatie te geven. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Het shopteam helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit de mooie collectie IndigoBlu Mask stencils of uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt dan zo snel mogelijk verzonden.