Transparante sheets bedrukt | 13@rts

De mogelijkheden zijn ontelbare, maak er een scraplayout van, gebruik maar een deel voor je kaart of sprapbook. Of verwerkt ze in je traveljournal, gedecoreerd met bloemen die je met aquarelverf op kleur brengt.
De sheets zijn van het merk 13@rts | 13arts en hebben schitterende afdrukken. Er zijn ook vellen met losse vlinders die je bijvoorbeeld kunt decoreren met NUVO drops of Parelpennen van Viva Decor

Transparante bedrukte sheet van 13@rts inkleuren

Deze acetate sheet is bedrukt aan de voorzijde waardoor je de achterzijde kunt inkleuren. Gebruik hiervoor een watervaste inkten, verf, alcohol inkten etc.  Aan de voorzijde blijft dan de originele prent zichtbaar. En oh wat wordt het resultaat uniek.
En het toevoegen van bijzondere details doe je met Nuvo Drops of bijvoorbeeld megaflakes van IndigoBlu. Al deze producten vind je in het uitgebreide assortiment hobbymaterialen van De Foamtastische Huiskamer. In onze hobbywinkel in Goirle staan heel veel voorbeelden en ook met onze blog proberen we je zo veel mogelijk inspiratie te geen voor deze transparante sheets van 13@rts.

Hoe plak je een transparante sheet zonder dat je het ziet?

De folie / acetate sheet van 13@rts kun je met elke sterk klevende lijm en transparant opdrogende lijm worden bewerkt. Het is wel belangrijk dat de lijm na droging echt droog is. Zo kun je goed werken met gelmedium of de clear lijm van Aleen tackyglue. Het is nl het mooiste al je de lijmpunten neit of nauwelijks ziet. Zowel het gelmedium als de clear tackyglue vind je bij De foamtastische Huiskamer. Door onze actuele voorraden be je verzekerd van een snelle levering van je transarante sheets van 13@rts.