Tekenpotlood & Houtskool

Tekenpotloden en Houtskool zijn basismaterialen voor schetsen, tekenen, handletteren en ontwerpen.

De vele mogelijkheden met een tekenpotlood

Een tekenpotlood is handig bij verschillende soorten artistieke hobby´s. Het vaakst zal een tekenpotlood gebruikt worden om te tekenen of te schetsen. Een potlood bestaat uit een stift met hier omheen een houten omhulsel. De stift is gemaakt uit klei en grafiet. De samenstelling hiervan bepaalt de hardheid van een tekenpotlood. Bevat een tekenpotlood veel klei en weinig grafiet? Dan is er sprake van een harde potlood. Dit is het geval met tekenpotloden met de letter H. Potloden met de letter B zijn zacht, de stift bestaat dan uit veel grafiet en weinig klei. Met een tekenpotlood teken of schets je in het grijs. Wil je tekenen met kleuren? Dan kies je voor kleurpotloden.

Een tekenpotlood kopen van diverse merken

Er zijn tekenpotloden van talloze merken te koop. Er zit soms een behoorlijk kwaliteitsverschil tussen de verschillende merken tekenpotloden. Wil je een tekenpotlood kopen van een merk met hoge kwaliteit? Dan raden we je aan om te gaan voor de tekenpotloden van Koh-I-Noor of Faber Castell. Dit zijn hoogwaardige merken, die veel aandacht besteden aan de kwaliteit van hun tekenpotloden. Alles draait bij de kwaliteit van een tekenpotlood om de dikte en samenstelling van het grafiet. Wil je direct een aantal potloden kopen? Ga dan voor een set met tekenpotloden. Met een set van 6 of 12 tekenpotloden heb je potloden in verschillende hardheden bij elkaar en kun je direct aan de slag gaan met je kunstwerk.

Een tekenpotlood online kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Als het om hobbymateriaal gaat, dan is De Foamtastische Huiskamer een begrip in Goirle en omgeving. Je bent in onze winkel altijd welkom om ons assortiment tekenpotloden te bekijken. Komt het je niet uit om de winkel te bezoeken? Dan kun je een tekenpotlood online kopen. Bestellen gaat via de webshop erg gemakkelijk, waarna je de bestelling regionaal door ons kunt laten bezorgen of via een koeriersdienst. Uiteraard mag je ook langskomen of contact met ons opnemen als je vragen hebt over ons assortiment tekenpotloden.