Textielverf

Ontdek textielverf bij Foamtastic Crafts

Voor textielverf ben je bij Foamtastic Crafts aan het juiste adres. Verf speciaal voor natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen, zijde en wol, evenals sommige synthetische stoffen, is textielverf. Dus ook op textiel kun je je lekker creatief uitleven. Ontdek het uitgebreide assortiment van Foamtastic Crafts, met een ruime keuze aan hobbyspullen. Ook voor textielverf ben je bij ons aan het juiste adres. Foamtastic Crafts biedt textielverf in diverse vormen zoals verf, sprays en stiften, met een breed scala aan merken in het assortiment. Natuurlijk ook de vloeibare textielverf voor tie-dye. Lees meer over hoe je tie-dye doet met "normale"textielverf op onze DIY pagina.. Met de juiste textielverf van Foamtastic Crafts blijft de verf behouden na het wassen, ideaal voor het beschilderen of kleuren van kledingstukken zoals shirtjes.

Personaliseer met textielstiften

Met textielstiften schrijf je tekst op je stoffen spullen. Het beschilderen van stoffen is een creatieve uitlaatklep die je kunt realiseren met textielverf of textielstiften. Voeg je eigen tekst toe, een inspirerende quote of creëer een persoonlijke boodschap. Ontdek je creativiteit! Naast het beschilderen van t-shirts, kun je ook andere items personaliseren zoals tassen, tafelkleden, kussenslopen, theedoeken en meer. Textielstiften bieden nauwkeurigheid en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes, geschikt voor diverse soorten textiel.

Creëer unieke effecten met textielverf spray en sjablonen

Naast traditionele textielverf zijn er ook textielverf sprays beschikbaar. Deze zijn gemakkelijk in gebruik en vereisen geen extra gereedschap. Het gebruik van sjablonen kan unieke effecten toevoegen aan je creaties. Je kunt zelf sjablonen maken of kiezen uit ons assortiment. Versterk je creativiteit en bezoek de webshop van Foamtastic Crafts of kom langs in onze showroom in Goirle. Voor vragen of advies staan we altijd voor je klaar. We zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.