Rebranding & Relocation

Wat 10 jaar geleden begon als kleine winkel De Foamtastische Huiskamer en vooral “uithangbord” voor de webshops foamatelier.nl en workshopsgoirle.nl is uitgegroeid tot een brede fysieke en online hobbywinkel met nationale bekendheid.
Daarnaast zijn ook de webshop, de workshops en overige activiteiten zoals diverse trainingen, begeleiding van cosplay-events, maatwerk etc. blijven doorgroeien. Dat leidde tot een gebrek aan tijd om alle peilers voldoende aandacht te geven. Mede daarom is in juli 2023 besloten de openingstijden van de fysieke winkel te verschuiven van 10.00-18.00 naar 12.00-17.30.

Door de groei van de afgelopen jaren, de nieuwe en extra werkzaamheden en de plannen voor de toekomst is het nu tijd voor een nieuwe stap

Rebranding & Relocation.

Een nieuwe locatie voor onze bedrijfsactiviteiten en ook het afstoten van de fysieke winkel  De Foamtastische Huiskamer. Daarnaast komt er een nieuwe naam:


Dit doet meer recht aan onze (inter)nationale ambities, klanten en werkzaamheden.

Natuurlijk blijven Workshopsgoirle.nl | Schmink & Cosplay.com | IndigoBlu.nl gewoon bestaan als onderdeel van Hobby-Art vof.

Op 16 maart 2024 is de laatste dag dat de fysieke winkel De Foamtastische Huiskamer geopend is.
Daarna zal de verhuizing beginnen en vanaf 02 april 2024 zijn wij gevestigd op ons nieuwe adres. Met meer ruimte voor onze werkzaamheden en opslag. Vanaf begin april krijgen alle websites FoamtasticCrafts | Workshopsgoirle.nl | Schmink & Cosplay.com | IndigoBlu.NL een mooie nieuwe look.

Contactgegevens vanaf 2 april 2024


Tijdens de verhuizing is onze telefonische bereikbaarheid iets minder. Maar u kunt ons gewoon nog per mail of via whatsapp bereiken.Wij hopen op uw begrip als onze reactie iets langer duurt.


FAQ
We begrijpen dat u vragen heeft, hieronder vindt u een aantal belangrijke vragen en antwoorden:

Wat worden de nieuwe openingstijden?
Op ons nieuwe adres zal enkel een showroom worden gemaakt. Het is niet mogelijk zo binnen te lopen.
Wij vragen u vooraf contact met ons leggen om een afspraak te plannen. Het zal wel mogelijk zijn bestelling op afspraak op te halen.
Daarnaast zullen wij zeer geregeld onze showroom / atelier openstellen voor cosplayers, mixed media artists en andere creativelingen enz. Die zullen we opnemen op onze website, maar zeker ook via bijv. google en onze socials.

Blijft het assortiment gelijk?
Een groot deel van ons assortiment blijft behouden. En er zal zeker ook een uitbreiding van het assortiment komen. Dit kunt u via onze website gewoon bekijken en reserveren/bestellen.

Hoe gaat het nu met kadobonnen van De Foamtastische Huiskamer?
De kadobonnen van De Foamtastische Huiskamer blijven gewoon geldig. Maar het is wel van belang dat er een code op staat. Want u kunt de kadobon alleen nog maar via de webshop inleveren.
Heeft u een bon zonder code neem dan even contact met ons op info@foamtasticcraft.nl dan gaan we met u samen zorgen dat er alsnog een code op komt te staan.

Kan ik mijn bestelling nog wel ophalen?
Het blijft mogelijk om online te bestellen en dan bij ons op te halen.

Waar worden straks de workshops gegeven?
Voor de workshops komt op de Paralelweg een mooie en gezellige atelierruimte enhet aantal workshops wordt uitgebreid. Je vindt het complete aanbod workshops en onze agenda op www.workshopsgoirle.nl.

Hoe kom ik op de nieuwe locatie van Foamtastic Crafts | WorkshopsGoirle ?
Onze nieuwe locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer en met de auto.
Parkeren is gratis en rondom onze locatie liggen voldoende parkeerplaatsen.
Wil je meer lezen over de bereikbaarheid van onze Showroom | Workshopatelier klik dan hier.

Komt er nog een feestelijke opening?
Jazeker wij zijn druk met de voorbereiding van een feestelijke opening rond eind april op ons nieuwe adres. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tzt de uitnodiging.

Waar vind ik straks mijn inspiratie voor nieuwe en bestaande hobbyprojecten?
Door het sluiten van de winkel kun je niet meer zomaar binnenlopen voor inspiratie. Maar daar hebben we wat op gevonden. We hebben straks meer tijd en ruimte voor blogs, livestreams, inspiratiefilmpjes etc.
Die kun je allemaal vinden op onze socials. En natuurlijk via onze webshop. Maar ook tijdens onze open atelier middagen ben je welkom om binnen te lopen.

Waar kan ik terecht met mijn creatieve vragen?
Wij zijn en blijven bereikbaar voor creatieve vragen via mail, telefoon en whatsapp EN natuurlijk ook tijdens de open atelierdagen die we gaan organiseren. Schijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de activiteiten.


Met creatieve groet,
Team
Hobby-Art | FoamtasticCrafts | Schmink & Cosplay | WorkshopsGoirle | IndigoBlu.NL