Bakers twine - Scrappersfloss

Bakers twine is handig en decoratief

Bakers twine is een tweekleurig katoenen touw dat voor vele toepassingen kan worden gebruikt. Het wordt in de keuken vaak gebruikt omdat het erg handig is en het erg sterk is. Het is veelzijdig, duurzaam en hittebestendig. De Foamtastische Huiskamer heeft allerlei soorten en kleuren in haar assortiment. Leuk er je zelfgemaakte cadeautjes of traktaties mee op. Maak een lus om een geschenk of een label aan te hangen. Maak er een slinger van voor hangende kaarten. Bakers twine is niet alleen handig om dingen mee op te hangen maar het is ook altijd mooi als decoratie. Wat je er ook mee doet, het is altijd een opvallende decoratie omdat het touw altijd contrasterende kleuren bevat.

Bakers twine wordt ook bakkerskoord of bakkerstouw genoemd

Bakers twine wordt ook bakkerskoord of  bakkerstouw of keukentouw genoemd. Daaruit blijkt de veelzijdigheid maar ook de stevigheid en duurzaamheid. Als het gekleurde bakkerskoord of bakkerstouw dan ook nog eens decoratief is en bruikbaar als versiering om een cadeau of een andere verpakking heen, is het helemaal ideaal. Het gekleurde bakkerskoord of bakkerstouw komt altijd van pas en mag dus niet ontbreken bij je hobbymaterialen. Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer voor de mooie kleuren waarin onze hobbywinkel ze aanbiedt.

Scrappers floss is ook erg decoratief

De Foamtastische Huiskamer heeft diverse soorten lint, touw, koord, twine die geschikt zijn om kaarten mee op te hangen, om embellishments aan te hangen, voor het ophangen van home deco projecten, enzovoorts. Een van deze artikelen is scrappers floss. Scrappersfloss is een heel dunne papieren draad welke kan worden gebruikt met eyelets. Maar ook als fijn koordje voor mini labeltjes of bedeltjes is scrappers floss perfect geschikt. Scrappers floss is in ieder geval erg decoratief.
We proberen zoveel mogelijk informatie te geven. Als je toch nog vragen hebt, vraag het dan aan ons shopteam. Zij staat klaar om je te helpen. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden