Faber-Castell Textielmarker

Faber Castell heeft in het uitgebreide productassortiment ook handige en hoogwaardige textielstiften. Door de vorm van de stift worden deze stiften Faber Castell textielmarkers genoemd.

Faber Castell textielmarker, 1 marker met 3 lijndiktes

De Faber Castell textielmarker is geschikt voor diverse textielsoorten. Op donkere stof zal de kleur van de Faber CAstell textielmarker natuurlijk wel iets anders uitpakken dan op lichte stof. Door de speciale puntvorm van de Faber Castell textielmarker kun je met 1 textielmarker 3 verschillende lijndiktes maken. Namelijk 1, 2 en 5 mm.

De droogtijd van de Faber Castell textielmarker is 24 uur of direct na het strijken (zonder stoom). De kleuren verbleken niet en zijn niet uitwasbaar tot 40graden. De houder en dop zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. De neon kleuren lichten op onder een UV-lamp.

De textielmarker van Faber Castell koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Of je nu heerlijk wil rondneuzen in onze uitgebreide hobbywinkel en direct advies wil krijgen over de Faber Castell textielmarker of liever shopt vanuit je thuissituatie. Het is altijd een goed idee om de Faber Castell textielmarker te kopen bij De Foamtastiche Huiskamer. Door onze actuele voorraden wordt jouw bestelling snel geleverd. En onze klantenservice wordt gewaardeerd met een 9,5. Ook op het gebied van textielmarkers kunnen onze shopteam medewerkers je van alles uitleggen indien nodig. Dus net als voor vele hobbymaterialen is De Foamtastische Huiskamer als sterdealer van Faber Castell jouw vertrouwde adres voor het kopen van Faber Castell textielmarkers.