Faber Castell Pitt Artist Set

Van de Faber Castell Pitt Artist pen met brushpunt zijn verzameld in een prachtige studiobox. De tekenstift met brushtip voor schetsen, studies, tekeningen, opschriften, ontwerpen en lay-outs. Een studiobox met de pitt artist brush pen is een prachtige basis voor het maken van mooie kunstwerken. De hoogwaardige pigmentering met een uitstekende kleurkracht, hoge lichtbestendigheid, watervast, goed inktvloed en gelijkmatige kleurafgifte verzameld in een Faber Castell Studiobox.

Faber Castell Pitt Artist Brush pen set

Faber Castell PITT artist Brush pen B Tekenstift met zeer soepele brush tip voor handlettering, schetsen, studies, tekeningen, opschriften, ontwerpen en lay-outs.
De Faber-Castell PITT Artist Brush pennen zijn op basis van een hoge kwaliteit pigment inkt. Ze zijn lichtecht en watervast, zuurvrij en PH neutraal.
De punt heeft de vorm en flexabiliteit van een penseel. Zo kan er accuraat maar ook met lange 'penseelstreken' gewerkt worden. Ideaal voor kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en architecten.

faber castell brush pen set

Wil jij ook aan de slag met mooie tekenstiften dan is de faber castellbrush pen set zeker iets voor jou. In een set met de Faber Castell brushpen heb je een mooie start voor jouw project. Er zijn verschillende Faber Castell brush pen sets. Een faber castell brush pen set voor manga tekene, voor handletteren en veel meer.
In de hobbywinkel De Foamtastische huiskamer vind je een faber castell brush pen set voor iedereen. Ons shopteam adviseert je graag met het maken van de juiste keuze.