Stafil Colors

Stafil Colors voor een mooi handwerkstuk

Breien en haken is helemaal in. Dat is ook niet zo raar want het is heerlijk ontspannend en rustgevend. Handwerken is ook een van de passies van hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer. Deze passie willen we graag met jou delen. De Foamtastische Huiskamer heeft vele soorten en kleuren garen in haar assortiment. Ook Stafil Colors siert de collectie. Met de keuze van het juiste garen voor jouw project maak je de mooiste werkstukken. Stafil Colors is mooi garen en je maak er de mooiste werkstukken mee zoals kleding, accessoires, knuffels en woonaccessoires.

Stafil garen is er in veel soorten en kleuren

De Foamtastische Huiskamer levert een breed scala aan producten voor de echte creatievelingen. Al uw breigarens voor uw brei- of haakwerk hebben we in ons assortiment. Stafil Colors is een 100% acrylgaren. Dat betekent dat het lekker zacht en warm is en prettig aanvoelt. Acryl garen lijkt een beetje op wol maar is kunstmatig geproduceerd. Het is erg bruikbaar voor het maken van kleding. De Foamtastische Huiskamer heeft Stafil Colors in veel mooie kleuren. Breigaren acryl is kleurvast en licht in gewicht. Haal Stafil Colors in huis en ga lekker aan de slag.

Stafil kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Kom eens lekker snuffelen in de webshop van De Foamtastische Huiskamer of kom Stafil Colors kopen in de winkel in Goirle. Je vind bij ons een eigentijds assortiment dat steeds wordt aangepast en aangevuld. Wij leveren hobbymaterialen van goede kwaliteit. Onze service is persoonlijk. Hobbymaterialen van goede kwaliteit  zoals Stafil Colors kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Ons shopteam staat klaar om je vragen te beantwoorden over Stafil Colors of over andere hobbymaterialen of om je te helpen bij je bestelling. Ook zorgt ze voor een snelle levering zodat je snel aan de slag kunt.